Tempus' Alıntı:... VX80 lerin sonuncusunu Olcayto abime aldık piyasada vx80 zaten kalmadı elle tutulur![]()
Tempus' Alıntı:şöyle emanet 1 haftalığına 35 lastik bulsam arabaya takıp deniycem ya yokmu hiç 16 janta 35 lastik 1 hafta kiralık test etmelik ;D
discovery-V8' Alıntı:Pardon bir düzeltme janjanlı geniş profilli alüminyum jantları bilemiyorum iççapı dardır kesiti geniştir onu bilmem, en güzeli sac jant, biryerden bul 15 ini dene mutlaka olacaktır.
cihanülker' Alıntı:arkadaşlar dün arabayı , kantara soktum , bagajda sadece buzdolabı vardı , yani ıvır zıvır malzeme yoktu ,yolcusuz olarak 2980 kg geldi ,tam yüklü halide herhalde 3500 gelecektir
Tempus' Alıntı:küçük ebadı 33 adamın milletin büyük ebadı 32 ;D ;D ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:Cihan,lastik havalarını yeniden düzenle lütfen
Sürekli yük basıncında tut baba,yazık olmasın lastiklere sonra![]()
Ama bu ağırlıkta ve asfalt zeminde lastikleri yeme olasılığın var.cihanülker' Alıntı:erkanım ben daha evvel 26 basıyordum ,dün kontrol ettiğimde havalar 30 civarında idi ,sıcaklardan herhalde ,dün düşürdüm havaları tekrar ,çok hava basınca sertleşiyor lastikler ve araba
Tempus' Alıntı:küçük ebadı 33 adamın milletin büyük ebadı 32 ;D ;D ;D
CDM-SUBARU' Alıntı:Ama bu ağırlıkta ve asfalt zeminde lastikleri yeme olasılığın var.![]()
CDM-SUBARU' Alıntı:Ama bu ağırlıkta ve asfalt zeminde lastikleri yeme olasılığın var.![]()
cihanülker' Alıntı:erkan kaç yapayım o zman havaları ?
discovery-V8' Alıntı:işte 38 creepy crawler öneriyorum ben , 10 havayla bile yürüyebiliyor ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:
cihanülker' Alıntı:yok artık zıp zıp giderim yolda![]()