Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,267,603

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Tempus' Alıntı:
şöyle emanet 1 haftalığına 35 lastik bulsam arabaya takıp deniycem ya yokmu hiç 16 janta 35 lastik 1 hafta kiralık test etmelik ;D

Yapma Kürşat,bak Serdar 35" leri çıkarıp tekrar 33" lere dönüyor ;)

discovery-V8' Alıntı:
Pardon bir düzeltme janjanlı geniş profilli alüminyum jantları bilemiyorum iççapı dardır kesiti geniştir onu bilmem, en güzeli sac jant, biryerden bul 15 ini dene mutlaka olacaktır.

Yavuz,alışım jantlarda ciddi sıkıntı.15" sığmıyor biçoğu sürtüyor baba ;)

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar dün arabayı , kantara soktum , bagajda sadece buzdolabı vardı , yani ıvır zıvır malzeme yoktu ,yolcusuz olarak 2980 kg geldi ,tam yüklü halide herhalde 3500 gelecektir

Cihan,lastik havalarını yeniden düzenle lütfen ;)
Sürekli yük basıncında tut baba,yazık olmasın lastiklere sonra ;)

Tempus' Alıntı:
küçük ebadı 33 adamın milletin büyük ebadı 32 ;D ;D ;D

Boşuna 38 lik Yavuz demiyoruz adama ;D
Adam 38 in altındaki ölçülere burun kıvırıyor,ıhhhhh bu neee böyle modunda adam ;D

Gecen gun Trablusta GX-R 200 gordum arkasinda V6 yaziyordu. Fotografini cekene kadar yesil yandi araba kayboldu.
Simdi internetten bakiyorum 200 serisinde V6 motor bulamadim.
Boyle birsey varmi acaba? benmi yanlis gordum? Yoksa adam sahin gorunumlu dogan misali V8 arabaya V6 yazisimi yapistirmis olabilirmi?

CDM-SUBARU' Alıntı:
Cihan,lastik havalarını yeniden düzenle lütfen ;)
Sürekli yük basıncında tut baba,yazık olmasın lastiklere sonra ;)

erkanım ben daha evvel 26 basıyordum ,dün kontrol ettiğimde havalar 30 civarında idi ,sıcaklardan herhalde ,dün düşürdüm havaları tekrar ,çok hava basınca sertleşiyor lastikler ve araba

cihanülker' Alıntı:
erkanım ben daha evvel 26 basıyordum ,dün kontrol ettiğimde havalar 30 civarında idi ,sıcaklardan herhalde ,dün düşürdüm havaları tekrar ,çok hava basınca sertleşiyor lastikler ve araba
Ama bu ağırlıkta ve asfalt zeminde lastikleri yeme olasılığın var. :smiley:

Tempus' Alıntı:
küçük ebadı 33 adamın milletin büyük ebadı 32 ;D ;D ;D

Napiim , açtık çamurlukları, 35 takınca bile düdük gibi oluyor bizdekiler, kros motor gibi çamurlukla lastik arası 1 metre açık :smiley: :smiley: Bide oranlar değişti daha küçük lastikle yürümüyor araçlar, Hele hakanınkine 38 bile küçük kaldı 40 bulabilsek cuk oturacak :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,978
Kaydolan Son Üyemiz
Barbaros KURTOĞLU

Çevrimiçi üyeler