Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,240,051

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

üst bagajı söktüm, tamponlardaki u mapalarıda söktüm (ne olacaksa sanki)):smiley:). aracı tartırdım bu haliyle 2650 kilo geldi ...çok ta sakin kullandım şehir içi 3 kere ölçtüm
lpg fiyatı 1.760
yakıtlar :335 kuruş
370 kuruş
355 kuruş..

Çağlar şehir içiyse süper bence.

çağlar' Alıntı:
üst bagajı söktüm, tamponlardaki u mapalarıda söktüm (ne olacaksa sanki)):smiley:). aracı tartırdım bu haliyle 2650 kilo geldi ...çok ta sakin kullandım şehir içi 3 kere ölçtüm
lpg fiyatı 1.760
yakıtlar :335 kuruş
370 kuruş
355 kuruş..

bende çok şaşırdım ama sakin gidiyorum..5oo metrede 4 vitesi değiştirtiyorum .. ;D ;D

birde bizim burda lpg istanbuldan ucuz galiba...??

Yakıtın düşmanı küçükte olsa büyükte olsa ARB de olsa (kürşat kaptan sana bu) portbagaj arkadaş iyice emin oldum...

Bu yüzden ben port bagaj düşünmüyorum, bunun yerine daha pratik bir şey düşünüyorum. Tabiki port bagaj kadar kapasiteli olmayacak ama hi jack, kürek, tavan aydınlatmaları ve belki bir yan gölgelik taşıyabilecek şekilde düşünüyorum. Bakalım daha zaman var.

çağlar' Alıntı:
bende çok şaşırdım ama sakin gidiyorum..5oo metrede 4 vitesi değiştirtiyorum .. ;D ;D

birde bizim burda lpg istanbuldan ucuz galiba...??

Yakıtın düşmanı küçükte olsa büyükte olsa ARB de olsa (kürşat kaptan sana bu) portbagaj arkadaş iyice emin oldum...

Aynen bende ayni fiirdeyim. Ama nalet arabayi bir hoş gösteriyor olmaz boyle birşey birde lastik yukardaysa bir o kadar daha haşin.
diger turlu özellikle bizim araçlar transıt mınubus gibi
kaldim iki arada iki derede daha cop koymuş degilim ust bagaja

fark burda

SDC10347.jpg

CIMG3423.jpg

P1040603.jpg

arkadaşlar iyi muhabbetler hayırlı kandiller eski arabamı gördüm sanki fotoda
;D ;D ;D ;D ;D ;D

bende yenı arabamı gördum sankı ;D

avatarını degıstır once cakma caponcu hakıkı tenekecı senı
evet nasıl fark ilk resimler nınubus gibi dimi
son resim gerçek bir arazi şeyi
ama tabi ikisinin arasinda farkda cepten gidiyor.
birde benim sisler motorlu onlar direnç yapmiyor. öyle oldugu halde gene çok fark ediyor. 20 30 işi degil yani

RedlinE' Alıntı:
avatarını degıstır once cakma caponcu hakıkı tenekecı senı
evet nasıl fark ilk resimler nınubus gibi dimi
son resim gerçek bir arazi şeyi
ama tabi ikisinin arasinda farkda cepten gidiyor.
birde benim sisler motorlu onlar direnç yapmiyor. öyle oldugu halde gene çok fark ediyor. 20 30 işi degil yani

Sevgili müco yeni bir tenekeci olarak vermeden almak allaha mahsus kardeşim son hali çok yakışıklı varsın azcık çok yaksın

bu arada ben yatar hayırlı geceler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler