Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,011,714

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

yok be cıhanım masraf yapmaz benımkı 70000 degıl 85000 mal ettım tamamen sıfırladım elektronık ne varsa mekanık alayını degıstımsıfır dısco nekadar arıca yaparsa benımkı okadar yapar :D

bu arada bende cuma çıkarım yola oglen yada sabahtan cıkarım galıba tolgada gelecek durumu ayarlarsa

ya bu arabaya cok emek verdım benı uzmez ınsallah cok ugrastım hemde cok 5 aldıgı gunden berı 1 gun kullanıyorum 3 gun servısteydım ama suan bıttı sukur yanı oyle gorunuyor motor saat gıbı yuruyende kullanıyorum sımdılık dur bakarım

Bakın beyler,isimler belli zaten büyük bi ihtimalle 2 araç çıkıcaz.
Beyler,valla en baştan söyliyim ;D cuma akşamı çıkarsak maymuna döneriz,cuma akşam-gece yol,cumartesi organizasyon,sonra sabahlar olmasın ;D pazar toplan gel,valla maymuna döneriz ;D
Aslında en iyisi,perşembe akşam çıkalım,cuma direk koya kampı atarız,oohhhh iki gece kamp dinlene dinlene,hem off-road hem kamp,doya doya. ;D
Haa en kötü Cuma sabahı çıkalım (Hoş ha cuma sabahı ha perşemba akşamı ;) ;D )
Haa ama tabi bilemem patronlar ne der ;D ;D

Hadi beyler,Antalya-kamp hakkımız söke söke alırız ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Bakın beyler,isimler belli zaten büyük bi ihtimalle 2 araç çıkıcaz.
Beyler,valla en baştan söyliyim ;D cuma akşamı çıkarsak maymuna döneriz,cuma akşam-gece yol,cumartesi organizasyon,sonra sabahlar olmasın ;D pazar toplan gel,valla maymuna döneriz ;D
Aslında en iyisi,perşembe akşam çıkalım,cuma direk koya kampı atarız,oohhhh iki gece kamp dinlene dinlene,hem off-road hem kamp,doya doya. ;D
Haa en kötü Cuma sabahı çıkalım (Hoş ha cuma sabahı ha perşemba akşamı ;) ;D )
Haa ama tabi bilemem patronlar ne der ;D ;D

Hadi beyler,Antalya-kamp hakkımız söke söke alırız ;D ;D
abicim biz antalyalılara ne zaman ne deseniz çıktık geldik hemde ayrı ayrı arabalarımızla sizde perşembeden atlayın gelin arbalarınıza yahu nedir yani ???

;D ;D

bsayil' Alıntı:
abicim biz antalyalılara ne zaman ne deseniz çıktık geldik hemde ayrı ayrı arabalarımızla sizde perşembeden atlayın gelin arbalarınıza yahu nedir yani ???

;D ;D

Ah eniştem ah,bana kalsa ben şimdi gelicem,bidahada dönmiyicem ;D Bi dahada İst'a gelmem ;D
Ama işte bizim tayfa iş-güç vee en önemlisi asıl patronlar felan ;D ;D
Dur bakalım ayarlıyıcaz bişeyler ;D

Zaten şeytan çok fena dürtüyor ;D yine kaçaklık yapıp öndenmi gelsem diye ;D
Ama bu sefer,kesin vururlar beni ;D ;D

Ama bu sefer,kesin vururlar beni ;D ;D
[/quote] ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D bişey olmaz herkes atlasın gelsin işte bizimde işimiz gücümüz var ;D

gelmek ister gönül ama zor be abi.

bebeğe ben bakıyom bakıcı parasınada arabanın yağına suyuna bakıyom ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,803
Kaydolan Son Üyemiz
Araziciali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR