Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ?
Ynt: Türkiye' nin En Büyük ve Pahalı CJ8' i Hakkında Ne Dersiniz ?
Bence çirkin olmuş, göze çok hoş görünmüyor. Tabii zevk meselesi sonuçta, mutlaka beğenen arkadaşlar olacaktır. Öte yandan ağırlık merkezinden dolayı devrilme olasılığı artmış.
yav bu büyük harfle yazmak bağırmak anlamına gelir olayını bırakalım allah aşkına burası gençlerin kız-erkek arkadaşları ile chat yaptığı yer değil ki?
bunlarla uğraşıp kendimizi yormayalım, kırmayalım.. sonuçta yazdığı notta herhangi bir kötü söz yok..
Ben de Şile'de gözlemecilerin orada görmüştüm. Belli ki özenilmiş bir araç. Alana da satana da hayırlı olsun. Arazi çok eğimli olmadığı sürece iş yapar bence, görmek isterdim..
Kupadan yükseltilmiş, Soa yapılmış ayrıca makaslar yükseltme kitinden alınma. Kayacılar için kullanılan rot sistemi kullanılmış. Bu kadar yüksekliği kontrol etmek için. Hatta yetmemiş direksiyon rotunu eğmişler.. Ön ızgara 10 delikli jeeplerde 7 olur. 3 ızgara kadar genişletilmiş. Yani araç dikine kesilip araya parça atılıp genişletilmiş. Ön cama bakarmısınız ;D. Biraz alçaltılsa 10-15 cm çok güzel olabilir..