4WD Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 8 Yer Irak\Kerkük Web www.4x4typ.ru 10 May 2008 #1 Biraz kamyonumsu ;D
yasarergun Dünyayı değiştirebilirsin Mesajlar 3,414 Tepkime Puanı 360 Yer Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :) Web www.yiyenbilir.com 10 May 2008 #2 Dehşet bir güzellik
eemree hual gençlik Mesajlar 119 Tepkime Puanı 0 Yer izmir\ödemiş 11 May 2008 #3 hayalimdeki arazi aracı hem spor görünüm hemde arazi performansı
klorr Ramazan Çetin Mesajlar 917 Tepkime Puanı 247 Yaş 38 Yer istanbul Web www.savaşmakina.com Telsiz Çağrı Kodu TB1AFE 24 Ağu 2008 #4 Ynt: Ukrayna'dan Vepr Commander sivile vermezler dimi bunu
yasarergun Dünyayı değiştirebilirsin Mesajlar 3,414 Tepkime Puanı 360 Yer Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :) Web www.yiyenbilir.com 26 Ağu 2008 #5 Ynt: Ukrayna'dan Vepr Commander Ramazan Hocam siz parasını bulun ben temin ederim
klorr Ramazan Çetin Mesajlar 917 Tepkime Puanı 247 Yaş 38 Yer istanbul Web www.savaşmakina.com Telsiz Çağrı Kodu TB1AFE 26 Ağu 2008 #6 Ynt: Ukrayna'dan Vepr Commander hocam çok yuvarlak hatları var yaa daha takoz gibi bişey olsaydı sorun değildi
Ynt: Ukrayna'dan Vepr Commander hocam çok yuvarlak hatları var yaa daha takoz gibi bişey olsaydı sorun değildi
yasarergun Dünyayı değiştirebilirsin Mesajlar 3,414 Tepkime Puanı 360 Yer Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :) Web www.yiyenbilir.com 2 Eyl 2008 #7 Ynt: Ukrayna'dan Vepr Commander geçen gaz69 gördüm havzada sünnet arabası yapmışlardı üstelik de 4 kapılı orijinal bir şeydi 3-5 seneye kalmaz bunlar da düşer bizim elimize kadar
Ynt: Ukrayna'dan Vepr Commander geçen gaz69 gördüm havzada sünnet arabası yapmışlardı üstelik de 4 kapılı orijinal bir şeydi 3-5 seneye kalmaz bunlar da düşer bizim elimize kadar
menderessereflisan LR Series III- 88"CSW- 2.25 Petrol+LPG-1983 Mesajlar 844 Tepkime Puanı 1 Yer İskenderun- HATAY 10 Eyl 2008 #8 Ynt: Ukrayna'dan Vepr Commander gerçektende bu rus mantığı hoş geliyor bana. sade, kaba. bunların basit versiyonları türkiyeye gelirmi acaba ilerde.
Ynt: Ukrayna'dan Vepr Commander gerçektende bu rus mantığı hoş geliyor bana. sade, kaba. bunların basit versiyonları türkiyeye gelirmi acaba ilerde.
4WD Kamp II Mesajlar 477 Tepkime Puanı 8 Yer Irak\Kerkük Web www.4x4typ.ru 26 May 2009 #9 Ynt: Ukrayna'dan Vepr Commander http://www.youtube.com/watch?v=G692bSeojzk&feature=related Birde hummerla karşılaştırılmış
Ynt: Ukrayna'dan Vepr Commander http://www.youtube.com/watch?v=G692bSeojzk&feature=related Birde hummerla karşılaştırılmış