Daha önce "Kurban bayramında alternatif tatil" olarak forumda yer alan konu, sonradan "1.Antalya KKD şenliği" olarak lanse edilince, görüşlerimi
belirtmeden geçemedim.
Turistik bir tesisin müşteri profilini genişletme çabasını, dostları ile birlikte olmasını saygıyla karşılıyorum. Söyleyeceğim hiçbir şey olamaz.
Olaya, güncel konuları da dikkate alarak baktığımda, Van'daki deprem de dahil ülkenin zor bir süreçten geçtiği dönemde birkaç kişinin aktivetisinden/eğlencesinden ziyade, UKKF'nin karavancıları, üretici firmaları da koordine ederek deprem bölgesine sembolik de olsa bir kaç karavan göndermesi/yardımda bulunması, oradaki vatandaşlara/gazetecilere/sağlık personeline/kurtarma ekiplerine, yetkililere, etkililere karavancılığın da bu yönde bir çözüm sunabileceğini göstermesi açısından faydalı olurdu diye düşünüyorum.
Öte yandan , etkinlikler ne kadar çok karavancıya yayılırsa o kadar birliktelik sağlanır diye düşünüyorum. Bunun da yolu faaliyet göstermek, yetkilileri, karar vericileri zorlayacak eylemler ortaya koymaktır, çözümler oluşunca, oluşma sürecine girince, eğlenmesini de hep beraber yaparız diye düşünüyorum ...
O nedenle şenlik adı altında kutlanmasını garipsediğimi belirtmek istiyorum, olaya bu yönden bakacak dostların artması dileği ile .
Sevgiyle/Saygıyla