yücel' Alıntı:sahibinden.com sitesinde bir kaç ilana rastlamıştım
bir bakın isterseniz
mogzilla' Alıntı:Bahsettiğiniz film ve dizi çekimlerinde yer aldığı söylenen unimog mu ?
mebus' Alıntı:http://www.sahibinden.com/cardem_otomotiv_1976_model_mercedes_unimogWQQaXQQ5383505WQQpXQQdisplayitem
Bahsettigim galeri Cardemmis. Unimogda burada. Yakindan baktim fena gozukmuyor. Bakmaya deger.
mebus' Alıntı:E5 uzerinde kucukyali Kartal arasinda bir antika araba satan galeri var. Orada bir dizel unimog gordum. Guzele benziyordu.
jeep' Alıntı:Arkadaşım Erbaa/Tokatta 3 tane var.
1.si 6000 YTL istiyor. Sanıyorum 406 benzinli. Yedek şanzımanıda yanında veriyor.
2.si 5000 YTL istiyor oda 406 galiba benzinli ve ruhsata işli tüplü.
3.sü 15.0000 YTL oda 416 25 hp olanlardan.. 1. si ve 3. sünün resimlerini veriyorum.
ilginiz için teşekkür ederim,1. araç ilgimi çekti fakat çok isteniyor ve çalışır vaziyette değil deposuna bakarsak,genede saol biraz daha araştıracağım
mogzilla' Alıntı:Valla bizimki de ünlü ama , o işlere kimsenin para verdiği yok.Ayrıca o aracın plakası da yok.Çekme belgesi ile yeni ruhsat çıkarmak için en az 1000 YTL ekstra düşünmeniz lazım.Araçlar/Unimog bölümünde Ankarada bu işi yapanların adresleri var.Nasıl getireceğim derseniz , ikisini bir kamyona yüklerler , istediğiniz adrese gelir.