mogzilla' Alıntı:Bayram Bey'in resimlerinde x5 gerçekten çok zorlu yerlerden geçmiş .Müthiş kırıcı bir etap.
Resimlerin nerede çekildiğini bilebilsem , yarın Kangoo ile gidip aynı etaptan geçmeye çalışacağım.
Uğur abi bende BMWnin bu şekilde bir offroad aracı olarak modifiye edilebilecegini görmemiştim hatta bu kareleri bulmak için çok çaba sarfettim ve sonuç felaket çünkü X5'in offroadla ilgili hiçbir fotografı yokJeep34' Alıntı:Bmw hayranı olarak, X5 in bu halini hiç görmemiştimTeşekkürler Bayram ...
Nadir abi bence o etabı kangooyla geçmeye çalışırsan yukardaki fotografta gordugun gibi kangoonun bir tekerlegini yol kenarına bırakabilirsinmogzilla' Alıntı:Bayram Bey'in resimlerinde x5 gerçekten çok zorlu yerlerden geçmiş .Müthiş kırıcı bir etap.
Resimlerin nerede çekildiğini bilebilsem , yarın Kangoo ile gidip aynı etaptan geçmeye çalışacağım.
4WD' Alıntı:Uğur abi bende BMWnin bu şekilde bir offroad aracı olarak modifiye edilebilecegini görmemiştim hatta bu kareleri bulmak için çok çaba sarfettim ve sonuç felaket çünkü X5'in offroadla ilgili hiçbir fotografı yoken sonunda bir video buldum ve o videoyu başından sonuna kadar fotograflayarak photoshop programında bir albüm yaptım ve burda sizlerle paylaştım
bu fotografları paylaşmamın amacı X5'in asla arazi aracı olamayacagına dair bir düşünceyi degiştirmekti. nitekim hersey paraya bakıyorpara olunca X5 bu hale gelebilir
![]()
Nadir abi bence o etabı kangooyla geçmeye çalışırsan yukardaki fotografta gordugun gibi kangoonun bir tekerlegini yol kenarına bırakabilirsin
bu etab için kangooyu bu şekilde modifiye ettirmeniz gerekir
Önder hocam zaten başından beri bu X5 mi unimog mu yanlış karşılaştırma. Offroad için elbette unimog. şehir içi kullanım için x5![]()
yol' Alıntı:Tıra kafadan girmemek için frene bastığında ekranda "Bastığınız fren pedalı geçersiz bir işlem yürüttü, program sonlandırılacaktır. Lütfen daha sonra tekrar deneyin!." yazısını gördükten sonra araç içindekilerden çıkan bir ses efekti ĞĞKKK ;D ;D ;D ;D
taiga' Alıntı:Evet...
Biri dağları aşar, diğeri düz ovada şaşar... ;D
Jeep34' Alıntı:Bmw hayranı olarak, X5 in bu halini hiç görmemiştimTeşekkürler Bayram ...