Unimog mu? BMW X5 mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,855
Ynt: Unimog mu? BMW X5 mi?

Sevgili Önder sen o kadar dikkate alma bu karşılaştırmayı. Buraya yazı yazan tüm off-road çu arkadaşlar seninle aynı fikirde :smiley: ..Bir makaradır gidiyor bu topikte :D

Etiketler

Bayram Bey'in resimlerinde x5 gerçekten çok zorlu yerlerden geçmiş .Müthiş kırıcı bir etap.
Resimlerin nerede çekildiğini bilebilsem , yarın Kangoo ile gidip aynı etaptan geçmeye çalışacağım.

Jeep34' Alıntı:
Bmw hayranı olarak, X5 in bu halini hiç görmemiştim :smiley: Teşekkürler Bayram ...
Uğur abi bende BMWnin bu şekilde bir offroad aracı olarak modifiye edilebilecegini görmemiştim hatta bu kareleri bulmak için çok çaba sarfettim ve sonuç felaket çünkü X5'in offroadla ilgili hiçbir fotografı yok :smiley: en sonunda bir video buldum ve o videoyu başından sonuna kadar fotograflayarak photoshop programında bir albüm yaptım ve burda sizlerle paylaştım
bu fotografları paylaşmamın amacı X5'in asla arazi aracı olamayacagına dair bir düşünceyi degiştirmekti. nitekim hersey paraya bakıyor :smiley: para olunca X5 bu hale gelebilir :smiley:

mogzilla' Alıntı:
Bayram Bey'in resimlerinde x5 gerçekten çok zorlu yerlerden geçmiş .Müthiş kırıcı bir etap.
Resimlerin nerede çekildiğini bilebilsem , yarın Kangoo ile gidip aynı etaptan geçmeye çalışacağım.
Nadir abi bence o etabı kangooyla geçmeye çalışırsan yukardaki fotografta gordugun gibi kangoonun bir tekerlegini yol kenarına bırakabilirsin :smiley:
bu etab için kangooyu bu şekilde modifiye ettirmeniz gerekir :smiley:
dakar02_2461.png

kangoo_dakar.jpg

Önder hocam zaten başından beri bu X5 mi unimog mu yanlış karşılaştırma. Offroad için elbette unimog. şehir içi kullanım için x5 :smiley:

4WD' Alıntı:
Uğur abi bende BMWnin bu şekilde bir offroad aracı olarak modifiye edilebilecegini görmemiştim hatta bu kareleri bulmak için çok çaba sarfettim ve sonuç felaket çünkü X5'in offroadla ilgili hiçbir fotografı yok :smiley: en sonunda bir video buldum ve o videoyu başından sonuna kadar fotograflayarak photoshop programında bir albüm yaptım ve burda sizlerle paylaştım
bu fotografları paylaşmamın amacı X5'in asla arazi aracı olamayacagına dair bir düşünceyi degiştirmekti. nitekim hersey paraya bakıyor :smiley: para olunca X5 bu hale gelebilir :smiley:

Nadir abi bence o etabı kangooyla geçmeye çalışırsan yukardaki fotografta gordugun gibi kangoonun bir tekerlegini yol kenarına bırakabilirsin :smiley:
bu etab için kangooyu bu şekilde modifiye ettirmeniz gerekir :smiley:

Önder hocam zaten başından beri bu X5 mi unimog mu yanlış karşılaştırma. Offroad için elbette unimog. şehir içi kullanım için x5 :smiley:

x-5 e yapılan modifikasyon 124 hacımurata yapılsa o da o parkuru rahat geçer:smiley: :smiley:

unimogları askerde kullandın özellikle kuzey ırak arazisinde yapamacagı fantazi yok zırhlı pers.taşıyıcılarının gittiği yerlere girip çıkıyor sadece yüzmüyor. X5 ise maalesef ortaköy bebek ve bağdat caddesinde güzel gider :smiley:

yol' Alıntı:
Tıra kafadan girmemek için frene bastığında ekranda "Bastığınız fren pedalı geçersiz bir işlem yürüttü, program sonlandırılacaktır. Lütfen daha sonra tekrar deneyin!." yazısını gördükten sonra araç içindekilerden çıkan bir ses efekti ĞĞKKK ;D ;D ;D ;D

Sedat , gece gece yarıldım allah iyiliğini versin ;D ;D ;D ;D

taiga' Alıntı:
Evet...
Biri dağları aşar, diğeri düz ovada şaşar... ;D

kesinlikle doğru. :smiley: allahın ingiliz akıllıları dakar yarışına 2006 senesinde x5 ile çıkıyorlar. Televizyonda izleyenleriniz olabilir. Programın ismi Race to Dakar. Aracın iki kez çölde giderken, arka tablası koptu. Git Patrol filan al be kardeşim ne işin var lüks SUV ile çölde. BMW kibar arabadır hor görürsen kalırsın yolda öyle işte. :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Bmw hayranı olarak, X5 in bu halini hiç görmemiştim :smiley: Teşekkürler Bayram ...

tekrar baktım resimlere, bu bahsi geçen siyah araba benim dediğim zırt pırt birtarafı kırılan X5 üzerinde race to dakar yazıyor :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR