Unimog mu? BMW X5 mi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan asker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 84
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,843
Ynt: Unimog mu? BMW X5 mi?

Oysaki şu unimorlara bakarmısınız sudan geçerken ne kadar da zorlanıyorlar.

http://www.youtube.com/watch?v=zJmqRBRYk-M

http://www.youtube.com/watch?v=wMRXmpMYbhg

Başlığı açan arkadaşımızın sorduğu soruyu zannedersem yanlışlıkla yazdı .Klavyesi sürçmüş olabilir.
Bence soru BMW X5 mi yoksa BMW 5.25 mi diye olsa daha iyi olurdu. :D

Etiketler

Ben uygun bir dilde size ASD sistemini açıklayım:
söz konusu fıkra benim bildigime gore boyle:

Bir gün bizim temel,bir italyan ve bir fransız fren testi yapıyorlarmış.italyan ferrari ile duvara 1cm kala durmuş. italyan: benim arabamda abs var demiş.

Fransız audi ile duvara 1mm kala durmuş. fransız:benim arabamda asr var demiş.

Sonra temel doğan ile duvara geçirmiş.temeli kan revan içinde arabadan çıkarmışlar. italyan ve fransız:senin arabanda hangi fren sistemi var demişler.

Temel:benim arabada asd (anasını satsan durmaz)sistemi var demiş

bu arada bir dip not düsmek istiyorum.Fıkrada adı gecen ASR ve Doğan hakkında yeni polemik başlayacak :D ama ne yapalım fıkrayı uydyran böyle uydurmuş :D

asd bizim 200e 89 model mercedes te var...
ama sizin fıkradaki gibi değil...

arka def kilidi olarak var...

aslında bizim binek araç 4*2 :smiley:
karda süper gidiyor ve viraj kabiliyeti de standart modeline göre mükemmel...

bende olaya başka boyut getireyim dedim...

bu arada mog u tek geçerim hhehehheheee

-------------------------------------------------------------

www.hayatdis.com

-------------------------------------------------------------

mert'in "x5 geçtiği yerden combo ile geçerim" lafına karşılık bende 4x2 ibramcooler'lı kış lastikl 1398cc'liki fiestamla geçerim.

top gear'da seyretmiştim x5 hafif çamura girip patinaja başlıyor sonra yanından LR III series ile ceremy geçiyor ve el sallıyor :D

bide x5 ile unimog'u kıyaslama olayına gelince aklıma şener şen 'in "ziyaaa" rolü geldi bir an...
-bi gördüm aslanı 10 metreee
+ziyaaaa
-e 5-6 metre vardı..
+ziyaaa
:D:D

istanbula yağan dandik karlı bir günde e5 zeytinburnu ayrımında saplanmış bir x5 yolu tıkamıştı. zavallı adam kurtulmaya çalışıyor ama nafile. lanet doblom ile iterek çıkardım. nasıl bir aptallıksa fotograflatmadık. ama hakkını yememek lazım ısıtma sistemi harikaydı doğrusu.

Tabiki BMW

fotokr4.jpg

foto1di1.jpg

foto2xe7.jpg

foto3xa7.jpg

foto4nu8.jpg

foto5xu5.jpg

foto6db7.jpg

foto7jt6.jpg

X5 ile unimog kullanım ve konfor açısından aynı sınıfa koymak ve de karşılaştırmak tabiki yanlış.Asfalta ve kuru havada tabiki X5 ama offroad için ise unimog rakipsiz....

bu tartışma en başından yanlış...
et mi sebze mi.
uçak mı gemi mi.
elma mı armut mu vs.
şeklinde uzun bir liste yapmak mümkün. iki farklı şeyi karşılaştırmak çok yanlış. her ikisininde artı ve eksileri var. x5 suv mog kamyon daha ne olsun.

fakat burada şu olabilir kişilerin tercihlerini anlatmaları için bir platform olur. ve kimse kimseyi eleştirmeden kendi tercihinin artılarını açıklar, eksilerine değinir.
ben et severim sen sebze.
hangisi daha iyi bence et sence sebze gibi.
ben de mog cuyum. kesinlikle x5ten daha iyi ama nerede. tabiki off-road da. yoksa izmit-bodrum arası bir yolculukta mog u düşünemiyorum.
zaten x5 alan ve beğenen kişilerin off-road ile ilgileri yok. yüksek ve güvenli bir araç olduğundan alıyorlar ve bmw de bu amaçla üretiyor.

yeni tartışma şu olabilir x5 mi cayenne mi? :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR