Üvezli'de Vitara ile Tecrübe Gezisi (27 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuzen_adam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,869
Ynt: Üvezli'de Vitara ile Tecrübe Gezisi (27 Aralık 2008)

Önerileriniz için teşekkür ederim abilerim. İşin doğrusu en az iki araç gitmek ancak çevremde offroad seven kimse yok bende bu nedenle tek başıma gittim. Ancak gayet temkinli bir şekilde hiç risk almadan yerleşim yerlerine yakın yerlerde gezimi tamamladım. İlerde sizlerle beraber gezmek dileğiyle:smiley:

Etiketler

yuzen_adam' Alıntı:
Önerileriniz için teşekkür ederim abilerim. İşin doğrusu en az iki araç gitmek ancak çevremde offroad seven kimse yok bende bu nedenle tek başıma gittim. Ancak gayet temkinli bir şekilde hiç risk almadan yerleşim yerlerine yakın yerlerde gezimi tamamladım. İlerde sizlerle beraber gezmek dileğiyle:smiley:

Sen şimdi suziki gezisinde ne çoşarsın...hiç sakınma istediğin gibi saplan görevli araçtayım seni söküp alırız merak etme.
Basamaklarıda dert etme Hakana söyleriz şöyle rahat rahat bırakabileceğin biyere sokar bugün sünnet yarın deniz olur hehehe ;D

Haftalardır bekliyorum suzuki gezisini;) Strep, u bolt, çizme, eldiven,börek, çörek tam takım bekliyorum:smiley: Basamaklarıda sabah erkenden kalkıp söktürdüm;) Pazar günü olsun hemen;)

aaaaaaaaaa kanalın birine bırakacaktık basamakları yahu neden söktürdün ;D

Ben yıllardır millete basamak takmayın derim, off-road da böyle aksesuarlar gereksiz,sökmezseniz doğa sizin yerinize alır derdim,terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya ben nasıl olsa aracım yüksek diye ,hep sallıyordum sökme işini.Ama bakın sonra doğa bana ne dedi :smiley:

öncelikle geçmiş olsun tuğsan abi.
ama bu hayatımızda hep var doğruyu gösteriyoruz herkese birşeyler söylüyoruz kendimize gelince bugünü yarına atıyoruz.

Mesela sırf basmak da deyil konu,gene herkeze M/T lastik takın derim,gene ben araç Landcruiser ya,bugüne kadar heryerden geçtikya A/T lastiklerle yürüyordum ama bakın tıpış tıpış kayarak o kratere düşüverdim.Doğa bana ne dedi; Ben Landcruiser anlamam dedi,ekipdeki herkez şıkır şıkır gitti ben vinçledim.Bu arada vinçde olmasaydı artık beni hangi babayiğit çıkarırdı bilemem.

parodi' Alıntı:
aaaaaaaaaa kanalın birine bırakacaktık basamakları yahu neden söktürdün ;D
Walla abicim kanalda sökemezdi o basamakları, araba sökülürdü basamak sökülmezdi. Bende sevmem basamak jiplerde ama benden önceki sahibi taktırmış. Öyle bi taktırmışki aracın şasesine kaynakla bağlamışlar egzoscuda oksijen kaynağı ile 15 20 dakika uğraşıp kestik. Sonuçta kurtuldum ve araba tay gibi gözüktü gözüme:smiley:

tugsan75' Alıntı:
Mesela sırf basmak da deyil konu,gene herkeze M/T lastik takın derim,gene ben araç Landcruiser ya,bugüne kadar heryerden geçtikya A/T lastiklerle yürüyordum ama bakın tıpış tıpış kayarak o kratere düşüverdim.Doğa bana ne dedi; Ben Landcruiser anlamam dedi,ekipdeki herkez şıkır şıkır gitti ben vinçledim.Bu arada vinçde olmasaydı artık beni hangi babayiğit çıkarırdı bilemem.
Tugsan Çok geçmiş olsun, dediğin gibi doğa hiç bişi tanımaz, uygun lastik, uygun araç, uygun yer ve uygun sürücü :smiley: bu kuvvetler bir arada olacak birçok engeli aşarsın. Dediğin gibi doğa geldi ve basamakları geri aldı ;D...Pazar görüşmek üzere..Koray sende geliyorsun dimi??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,103
Kayıtlı Üye Sayımız
167,013
Kaydolan Son Üyemiz
cuma Altay

Çevrimiçi üyeler