Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında...

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan efe_41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 63
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,558
Ynt: Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında...

Murat,
Yandık o zaman. Hepimiz trafikten men edileceğiz :smiley: Neyse riski alalım gidelim. Zaten gittiğimiz yere TEM'den gidiyoruz ama buradan Karadeniz yapmak istersen yandık. Bolu dağını ise hayatta geçemeyiz..

Ama sürüden ayrılmayıp toplu gezi yaparsak hepimizi bağlayacak halleri yok. Demek ki hikayenin ana fikri şu : Sürüden ayrılanı kurt kapar. Sürüde kal, ceza yeme :smiley:
 

Etiketler
Ynt: Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında...

İsteyen polis kuralları çok güzel uyguluyor, geçen gün Manisa - Balıkesir arasında cep telefonuyla konuşuyorum diye ceza yedim. Şehiriçinde umursamıyor polisler cep telefonunu mesela, aynı ekip başka bir araca arka koltukta kemer takılmadığı için ceza yazdı ;) Polis var polis var...
 

Ynt: Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında...

Arka koltukta kemer takılmadı diye ceza yazan bir polis.!!!!Görevini tam anlamıyla yapıyorsa yazsın tabi. Kanun neyse hepimizin uyması gerekir.Fakat ayrımcılık yapıyorsa burda sorun vardır. Ve mutlaka bu cezada kötü bir niyet vardır.
 


Ynt: Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında...

selamlar ben l200 aracıma vınc takacagım 2.el aldım vıncı ama ne faturam var nede ce belgem ne yapmam gerekıyor acaba takmayı ıstıyorum ruhsata ısletemezmıyım
 



Ynt: Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında...

Aynı sorun Araç Muayene'si içinde geçerli.. Bu durumda ne olacak? Sanırım ya fatura bulunacak ya da birinci elden yeniden vinç alınacak.
 

Ynt: Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında...

Vinci işli olmayan bir üyemiz TÜV den sorunsuz geçti,bilginize.
 

Ynt: Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında...

Benim ön ve arkada vinçim bulunmakta ruhsata önden kurtarma aparatlı arkada çeki topuzlu diye yazılmış projelendirilmiş olmasına rahmen arka vinç yok fakat şöyle bir durum var arka vinç çeki demirinden ilerde değil araç boyunda değişikliğe sebep olmuyor ve çeki demirinin yerini değiştirmiyor orjinal tamponuyla aynı derinlikte yüksekliği de aynı sanırım bunlar hafifletici sebepler... bencede saçma bir 4x4 araçta mutlak olması gereken fabrikadan çıkarken daha takılması gereken bir cihaz eksik bence......
 

Ynt: Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında...

Benim araçta bugün TÜV'den geçmiş. Ama nasıl yarın öğreneceğim. Ancak araç 5 kişilik yazıyormuş, bunu 4 kişi olarak değiştirilmesini istemişler..
 

Ynt: Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında...

TUV Türk muayenesinden önünde çelik tampon ve vinçli aracımla ikinci seferde geçtim.
İlk seferde geçirilmediği süreçte konunun İsoff toplantısında dile getirldiğini ve kanuni olarak bu konuda sorun olmadığını belirtmem üzerine ikinci seferde geçtim.
Konu üzerindeki takipçi tutumum sonucu İstanbul'daki tüm Tüvtürk istasyonlarına konuyla ilgili mail atıldı.
Sonuç olarak bundan sonra muayeneye girecekler tamponlarında sivri köşe olmaması ve bull bar'ları motor kaput seviyesinden yukarıda olmaması koşuluyla vinçli çelik tamponları ile muayeneden geçebilecekler.
 



Ynt: Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında...

Onur Bey,
Katkılarınız için teşekkürler.

Dün TÜV'den sorunsuz şekilde saç tampon ve vinçle ve body kit ile aracım muayeneden geçti. İşlemler Tuzla Orhanlı'da TÜV'de yapıldı.
 



Ynt: Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında...

yani arkadaşlar tampon içi gömdüğüm vincimi ve topuzu seyyar bagajda duran, çeki demirimi işletmeden ben bu muayeneden geçermiyim.??
 

Ynt: Vinç'in Ruhsata İşlenmesi Hakkında...

ayrıca eski aracımda ruhsata işlettiğimde çeki halatlı, çeki topuzlu arazi taşıtı yazmışlardı.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,440
Mesajlar
1,517,976
Kayıtlı Üye Sayımız
172,096
Kaydolan Son Üyemiz
R.K. o.oğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst