Vitara Cam Düğmesi Çözüldü. (İhtiyacı olanlar kesin baksın)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kenantaygun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,974

kenantaygun

Yeni Üye
Yer
istanbul
Aracımda eksik ve çalışmayan cam kaldırma düğmeleri vardı. Birçok parçacıya girdim çıktım boşuna arama sıfırını zaten bulamazsın çıkmacıda bulursan hemen al dediler. Aramadığım çıkmacı kalmadı. Bir tanesinde buldum o da tanesine 100 TL dedi

Çıkma cam düğmesi : tanesi 100TL !!!!

Neyse aramaya devam ettik. Bir usta albeanın cam düğmeleri oluyo. al tak dedi. Gittik baktık. Asparagas çıktı. Suzukici bir usta eski macar swiftlerin cam düğmesi ile aynı dedi heyecanlandım. Bu düğmeyi de bulamadık. Tesadüfen bir parçacıya girdim. Elimdeki numuneyi göstererek buna ne uydururuz ustam dedim. Bana bir düğme çıkardı aynısı !!!

5 pinli, şekli şemali aynı yalnız gösterilen düğmenin tırnakları azcık büyük. Bir tanesini kesmek gerekiyor ve oturuyor. Fiyatıda 25 TL

Fakat internette biraz bakınca çok daha ucuzunu buldum --> 9.50 TL

Marka modeli
Wertex AN-1400
Toyota 93-97 Tekli Cam Düğmesi

Satış linki
http://yedekparcayurdu.com/index.asp?page=productdetail&ID=VERTEX%20AN1400&BrandID=257&type=car

Geçmiş olsun

Etiketler

Ynt: Vitara Cam Düğmesi Çözüldü. (İhtiyacı olanlar kesin baksın)

kardeş bende 94 5k vitara jlx var arka camlar için sürücü koltugunun aradakı cam dugmesının bırı bozuk bu olurmu acaba

Ynt: Vitara Cam Düğmesi Çözüldü. (İhtiyacı olanlar kesin baksın)

Sadece arka kapıdakiler çalışsın el freni konsolundakilerin çalışmasına gerek yok derseniz bozuk olan düğmeyi sökün. araçtan gelen kabloların bağlı bulunduğu soketi karşınıza alın. düz tarafı alttta, girintili çıkıntılı üstte kalacak şekilde karşıdan baktığınızda soldan 3,4 ve 5. pin leri bir kablo parçası ile kısa devre edin. artık arka kapı üzerindeki düğme çalışır.

Yok ben el freni konsolu üzerinde bulunan arka cam düğmelerinin de çalışmasını istiyorum derseniz bahsettiğim toyota düğmesi işinize yarayacaktır.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR