Vitara - Frontera - Niva Hangisi Sizce?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan garanti24 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,983
Ynt: Vitara - Frontera - Niva Hangisi Sizce?

ha birde resimdeki canavarım var o değişmez demir başım :D:D

Etiketler

Bencede suziki mantıklı geliyor frontera gösterişli ama opel deyince biraz ürküyor insan lada da fena değil ama teknolojisi malesef çok demode ben olsam suzikiyi tercih ederim selamlar

lada niva size tofaş şahin konforunu, suzuki vitara size renault broadway konforu, opel frontera da size opel konforu verecektir. opel mekanik parçaları ucuzdur. klima hidrolik direksiyon otomatik camlar vs ile full konforludur.. bagaj hacmi rakiplerinin en az iki katıdır. bir kere kontrol edildi mi sorunsuz çalışır. sorunuz tank mı araba mı sürmek istiyorsunuz. bence kararı vermeden önce 3 aracı da deneme sürüşü yapın..

Bence Lada arazi için ufak parça sı ucuz biraz sorunlu fazla bakım ilgi gerekir, suzuki modifasyonu kolay parça bol fakat kamplar için yine ufak,Fronjtera modikasyonda biraz kısıtlı fakat geniş ve sağlam bir japon arazı araçı tercih sizin.

selamlar

11111111.jpg

Resim035-5.jpg

damast' Alıntı:
Bence Lada arazi için ufak parça sı ucuz biraz sorunlu fazla bakım ilgi gerekir, suzuki modifasyonu kolay parça bol fakat kamplar için yine ufak,Fronjtera modikasyonda biraz kısıtlı fakat geniş ve sağlam bir japon arazı araçı tercih sizin.

selamlar
Bu fotoğrafları görünce gelde şimdi frontera alma :eek:, aracınız çok güzel, iyi günlerde kullanın

bencde frontera ama temiz bir tane kalabalıksanız 5 kapı yoksa kesinlikle 3 kapı

aaaa.jpg

bbbb.jpg

Fronjtera modikasyonda biraz kısıtlı fakat geniş ve sağlam bir japon arazı araçı tercih sizin.

Japon değil herhalde cümlede bir yanlışlık var. Almanyada üretiliyor Opel (diğer adıyla General Motors) tarafından. Yani aslında Amerikan. General motors'un iflas hikayesini duymayan kaldı mı? İflasın eşiğinde finansal açıdan zor durumda kalınca Opel'i satışa çıkarmışlardı sonradan Avrupa pazarını kaybetmemek için vazgeçtiler. Normalde böyle şirketlerin iflastan kurtarılmaması gerekir çünkü serbest piyasa ekonomisinde kazanmak olduğu kadar kaybetmek te vardır ve bu kadar kötü duruma düştülerse elbet birşeyleri yanlış yapmışlardır ve normalde hatalarının cezasını çekmeliydiler ama şirket o kadar büyük ve iflasının ekonomiye etkisi o kadar büyük olacaktı ki ABD hükümeti şirketi kurtarmak zorunda kaldı ve adı Government Motors'a çıktı. İflastan kurtarılmasının faturasını kim ödedi? Tabi ki halk. Yöneticileri ise kaynağı hükümetten (yani dolaylı olarak halktan gelen) parayla hem maaşlarını hem de primlerini almaya devam ettiler.

Pişman olmamak için iyice araştırıyorum, fakat bu seferde kafa iyicene karışıyor, hem ucuz olsun hem şık olsun hem masrafsız olsun :mad: böyle bir araba yok gibi ::smiley: fakat pes etmek yok beklemeye ve düşünmeye devam ;D

olasiliksiz' Alıntı:
Japon değil herhalde cümlede bir yanlışlık var. Almanyada üretiliyor Opel (diğer adıyla General Motors) tarafından. Yani aslında Amerikan. General motors'un iflas hikayesini duymayan kaldı mı? İflasın eşiğinde finansal açıdan zor durumda kalınca Opel'i satışa çıkarmışlardı sonradan Avrupa pazarını kaybetmemek için vazgeçtiler. Normalde böyle şirketlerin iflastan kurtarılmaması gerekir çünkü serbest piyasa ekonomisinde kazanmak olduğu kadar kaybetmek te vardır ve bu kadar kötü duruma düştülerse elbet birşeyleri yanlış yapmışlardır ve normalde hatalarının cezasını çekmeliydiler ama şirket o kadar büyük ve iflasının ekonomiye etkisi o kadar büyük olacaktı ki ABD hükümeti şirketi kurtarmak zorunda kaldı ve adı Government Motors'a çıktı. İflastan kurtarılmasının faturasını kim ödedi? Tabi ki halk. Yöneticileri ise kaynağı hükümetten (yani dolaylı olarak halktan gelen) parayla hem maaşlarını hem de primlerini almaya devam ettiler.
[/quot

Frontera nın motor haric herseyi Isuzu dur. Isuzu Rodeo(3 kapı) ve Tropper (5 kapı)

Pişman olmamak için iyice araştırıyorum, fakat bu seferde kafa iyicene karışıyor, hem ucuz olsun hem şık olsun hem masrafsız olsun Angry böyle bir araba yok gibi Roll Eyes fakat pes etmek yok beklemeye ve düşünmeye devam Grin

Arazi şanzımanı lazım değilse öyle bir araba var, Toyota Rav4. 3 kapılı olanın arazi performansı daha yüksek, 5 kapılı olan asfalt üzerinde biraz daha dengeli fakat dar stablize yollarda U dönüşü yapmak biraz daha zor. Düz vitesli olanını alırsanız arazi vitesini de pek aramazsınız. İlk nesilde orta diferansiyel klidi de var, düz vitesli olanlarda manuel olarak kontrol edilebiliyor. Hem ön hem de arka süspansiyon bağımsız olduğu için ve arazi şanzımanı olmadığı için off road tutkunlarını pek tatmin etmez ama gezi amaçlı olarak ideal bir araç.

Frontera nın motor haric herseyi Isuzu dur. Isuzu Rodeo(3 kapı) ve Tropper (5 kapı)

Bunu ben de duymuştum. Opel'in Isuzu ile bir alış verişi var ama detaylarını bilemiyorum. Isuzu Türkiyede kamyon ve kamyonet pazarında iyi tutuluyor, bu artı bir özellik tabi.

olasiliksiz' Alıntı:
Arazi şanzımanı lazım değilse öyle bir araba var, Toyota Rav4. 3 kapılı olanın arazi performansı daha yüksek, 5 kapılı olan asfalt üzerinde biraz daha dengeli fakat dar stablize yollarda U dönüşü yapmak biraz daha zor. Düz vitesli olanını alırsanız arazi vitesini de pek aramazsınız. İlk nesilde orta diferansiyel klidi de var, düz vitesli olanlarda manuel olarak kontrol edilebiliyor. Hem ön hem de arka süspansiyon bağımsız olduğu için ve arazi şanzımanı olmadığı için off road tutkunlarını pek tatmin etmez ama gezi amaçlı olarak ideal bir araç.
Az önce Rav4'lere baktım fakat fiyatlar 14.000'den başlıyor bence pahalı

Az önce Rav4'lere baktım fakat fiyatlar 14.000'den başlıyor bence pahalı

İyi durumdaki bir Corolla bile daha ucuz değil, bence fiyatları normal. Gerçi iyi durumdaki bir rav4'ün fiyatı 18000'in üzerindedir o da ayrı bir konu. Fakat 1996 model yılında 16000 civarı temiz araçlar bulunabiliyor. Örnek http://www.arabam.com/IKINCIEL/Ilan/Detay/2560782

garanti24' Alıntı:
Hiç ilgimi çekmeyen bir araç, yedek parça sıkıntısı yaşarmıyım?

araçta zaten toyota motoru var.en azından motor konusunda parça sıkıntısı yaşayacağınızı sanmıyorum.en azından ben yaşamadım şimdiye kadar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,071
Kayıtlı Üye Sayımız
166,818
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

SON KONULAR

Geri