Vitara'nın Kopan Arka Cam Resistans Kablosu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erenatac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,959

Etiketler
Ynt: Vitara'nın Kopan Arka Cam Resistans Kablosu?

yasarergun' Alıntı:
Erdin Bey ürün adı vermenizde bir sakınca yok lazım olursa bilgi kaynağı olarak kalsın forumda herkesin okuyacağı yerde ve şekilde
Yaşar Bey ürünler çalıştığım firmanın after market ürünleri,sitenin istismar edilmesi beni üzer,buradaki paylaşımın amacı,off road tutkunlarının kişisel çıkar ya da art niyetli yaklaşımlardan uzak,dostluk ve kardeşlik olmalı diye düşünüyorum.İhtiyacı olana,bulunduğu bölgede ulaşabileceği kaynakların birlikte iletişim bilgileri ile birlikte gönderebilirim,üşenmem ya da umursamazlık etmem.:smiley:

yasarergun' Alıntı:
biliyorum buradaki kimse üşenmez ya da umursamazlık etmez ama sizin ürününüz olması adını yazamayacağınız anlamına gelmez biz "reklam kokan hareketleri" ayrıt ederiz merak etmeyin :smiley:

İki ürün var;
1- Loctite rezistans tamir seti ıdh no: 195 929 rezistans tamir için kullanılıyor
2- Loctite 3430 soketi cama yapıştırmak için
Her iki uygulama için de yüzeyin kalıntı bırakmayan solvent(bga,alkol veya aseton) ile iyice temizlenmesi ve taşmaları engellemek için bantla maskeleme yapılması gerekiyor.Ürünleri temin etmekte problem olursa beni haberdar edin lütfen.

Bu arada cümlenizin ilk altı kelimesine katılmıyorum,egosu yüksek arkadaşlar var aramızda ama altı boş maalesef ;) forumda belki farkedilmez yazdıklarım diye 4 tane özelden sorum oldu,ilgili arkadaşlar sağolsunlar tenezzül edip cevap verme zahmetine bile girmediler.Problem değil sanırım onların mahallesinde,onların topuyla oynuyoruz ;)

Erdin Bey ben cevap gelmediğinde gelene kadar günlük mesaj atıyorum sonunda cevap geliyor aynı yöntemi deneyin derim :D kesinlikle çalışıyor

bilgilendirme için teşekkürler arka cam rezistansının ne kadar önemli olduğunu yeni aldığım arabadaki arka cam rezistansının çalışmadığını anladığımda farkettim. Sabah soğukta o şekilde yola çıkmak kesinlikle trafik açısından güvenliksiz.

yasarergun' Alıntı:
Erdin Bey ben cevap gelmediğinde gelene kadar günlük mesaj atıyorum sonunda cevap geliyor aynı yöntemi deneyin derim :D kesinlikle çalışıyor

bilgilendirme için teşekkürler arka cam rezistansının ne kadar önemli olduğunu yeni aldığım arabadaki arka cam rezistansının çalışmadığını anladığımda farkettim. Sabah soğukta o şekilde yola çıkmak kesinlikle trafik açısından güvenliksiz.

İhtiyacınız olursa aracı söktürmeden başka konularda da önerilerim olabilir.Su geçişlerinde elektrik sistemlerinin zarar görmemesi için yüzey aktifler,araç altı koruma için pratik ürünler,pası çinkoya dönüştürüp korozyonu durduran kimyasallar vs. vs. off road araçları normal otolara göre daha çok yıpranır ve korozyon yüzünden ömürleri kısalır,vitara ve x90 CRS(cold rolled steel) üretildiklerinden,bakımının iyi ve zamanında yapılması gerekiyor.Kupa iyi olduğu sürece japon araçları bitirmeye sağlıklı insan ömrü yetmez.:smiley: Selamlar...

Erdin bey suzuki başlığı altında yeni konu açıp bu dediklerinizi (su geçişlerinde kullanılabilecek yüzey aktifler, araç altı koruma içlin pratik ürünler vs) anlatmanız mümkün mü ?

zira bu sitede çoğunlukla ihtiyaç olabilecek bilgiler bilgi sahibi tarafından buraya yazılıyor ve ihtiyaç anında arama kısmında arayıp buluyoruz.

yasarergun' Alıntı:
Erdin bey suzuki başlığı altında yeni konu açıp bu dediklerinizi (su geçişlerinde kullanılabilecek yüzey aktifler, araç altı koruma içlin pratik ürünler vs) anlatmanız mümkün mü ?

zira bu sitede çoğunlukla ihtiyaç olabilecek bilgiler bilgi sahibi tarafından buraya yazılıyor ve ihtiyaç anında arama kısmında arayıp buluyoruz.

Bunları zamanım oldukça aktaracağım,ancak fotoğraf ekleme vs. gibi nedenlerle kendi aracımın bakımını yaparken,fotoğraflamam mümkün olacak ki bu da ancak yaza doğru olur,acil ihtiyacınız olursa bana özelden msj. atın en geç bir gün sonra dönerim size :smiley:

ama beleş olmaz :smiley: X90 la bir tur vermeniz lazım ;D

Erdin bey pası cinkoya dönüştürüp korozyonu durduran bir kimyasala sanırım çok ihtiyacım var..

Eren Merhabalar,ürün fotosunu ekledim,daha önce iletişim bilgilerini verdiğim Nurettin Bey'den veya yönlendireceği bayiden temin edebilirsin,90 ml.lik ambalaj bir araç için(makul ölçülerde) yeterli.Uygulamayı,kaba curuf temizliğinden sonra(görünüm kötü ise istersen zımpara da yapabilirsin) yüzeye bir sünger ile uygulayabilirsin.Ambalaj etiketinin altında renk dönüşüm skalası vardır,dönüşüm tamamlanınca astar+sonkat boya da yapabilirsin istersen.Bu ürünler Dakar da yarışan araçların profesyonel bakım setleridir.Daha önceki msj.da da belirttiğim gibi vakit buldukça sizlere aktaracağım.Sevgi ve selamlarımla :smiley:

rost killer.jpg

yasarergun' Alıntı:
Siz antakyaya gelin araç vermesi kolay :smiley:

Benim için süper olur,Hassa,Kırıkhan,22 yıl sonra benim için çok güzel olur :smiley: Ordan Belen geçidi,İskenderun'a kadar çok güzel etaplar var :smiley: Bi gün mutlaka olacak,bir çayınızı da içerim artık :smiley: Selamlar

yasarergun' Alıntı:
aç karnına çay içilmez :D

Maho'da yemek üstüne kahveyle tamamlarız olayı

Süpper olur,Bursa'ya yolunuz düşerse beklerim,İskender tecrübesi de yaparız :smiley:

bursa gemlikte bir yıl yaşadım eski gü
nleri yadetmek için kumlada sahildeki kendin pişir kendin ye yerlerine gideriz ya da iznikte kilo ile köfte yapan bi yer vardı orası olur şimdi iskendere eşşek yüküyle para verip aç kalkmak olmaz :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler