Vitara'nın Kopan Arka Cam Resistans Kablosu?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erenatac Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,959
Ynt: Vitara'nın Kopan Arka Cam Resistans Kablosu?

yasarergun' Alıntı:
bursa gemlikte bir yıl yaşadım eski gü
nleri yadetmek için kumlada sahildeki kendin pişir kendin ye yerlerine gideriz ya da iznikte kilo ile köfte yapan bi yer vardı orası olur şimdi iskendere eşşek yüküyle para verip aç kalkmak olmaz :D

Hocam mesaj buram buram Gaziantepli kokuyor :smiley: Antepe gidin Gala altında caartlak yersiniz,hatta bende geleyim :smiley:

Etiketler

Abi konu Cam Rezistans Kablosundan ne çabuk Yiyenbilire dönüyor çok şaşırıyorum ;D (Bunu birisi söylemişti sanırım ;D)

bir kıvılcım yeterli :smiley: helede serde Anteplilik olunca işin rengi daha bir çabuk değişiyor valla :smiley:

umutcelikel' Alıntı:
Ya da İmam Çağdaş tabiki ;D ;D ;D
Gerçi Antepliler çok sevmiyor orayı ticari diye...
ceranus' Alıntı:
Abi konu Cam Rezistans Kablosundan ne çabuk Yiyenbilire dönüyor çok şaşırıyorum ;D (Bunu birisi söylemişti sanırım ;D)
;D ;D ;D ;D ;D
Anam Zerrın'e yakalandık....Zerrin valla kabus gibisin heryerdesin valla:smiley:))))))))))))))
Bir yemek borcum oldu sana sanırım:smiley::smiley:

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Eeee görevim bu Umutcum, bana yemek borcunu kabul ediyorum ;D

yasarergun' Alıntı:
bursa gemlikte bir yıl yaşadım eski gü
nleri yadetmek için kumlada sahildeki kendin pişir kendin ye yerlerine gideriz ya da iznikte kilo ile köfte yapan bi yer vardı orası olur şimdi iskendere eşşek yüküyle para verip aç kalkmak olmaz :D

Onlar da frenchise veriyorlar artık,Bursa da dağ taş köfteci oldu ve hala en ekonomik ve doyurucu köfte orda yeniyor,lezzettli de üstelik ;D

Antepte gerçek anlamda ciğer kebabı yapan yer çooook az kaldı, kale altındaki bir kaç ufak ciğerci (imam çağdaşın olduğu sokakta imam çağdaşın karşı sırası) hala o geleneği devam ettiriyor normalde ciğer kebabında ciğerlerin arasına konan yağ içyağıdır kesinlikle kuyruk yağı konulmaz eğer gittiğiniz meşhur ciğerci tabakta ciğer servisi yapıyorsa ve yağları kuyruk yağıysa hiç ağzınızın tadını bozmayın kuşbaşı yiyin çıkın derim

İmam çağdaştan daha iyi yemek yapan bir yer var antepte benim tanıdığım ben oraya takılıyorum antepte "annem restaurant" :smiley: :smiley:kendisi kilislidir ama iyi antep yemeği yapar :D

ama tanıdık yer yoksa imam çağdaşa gidin derim

ayrıca antepte kasaplar damak tadının zirveye çıktığı lahmacun, patlıcan kebabı, soğan kebabı, sarmısak kebabı yaparlar ki (malzemeyi yerleştirip fırına verirler) bu dediğim yemekleri servis edecek bir lokanta olduğunu sanmıyorum. o nedenle antepte mutlaka bir tanıdık bulun kış ise ilk öğünde soğan kebabı isteyin sonraki öğünde de söğürmeli lahmacun baharda sarmısak kebabı yazın da patlıcan kebabı eğer erbabını bulursanız domates kebabının tadına doyulmaz ama sera domatesiyle kesinlikle olmaz bahçeden kopartılmış ince kabuklu bol sulu domates olacak yeni dünya kebabı işini göktuğ beye havale ediyor kebap faslına ara veriyorum :D

Merhaba Arkadaslar,
Bu yapıstırıcıyı Bursa'da nerede bulabilirim.Ayrıca Bununla cama kopan rezistansı yapıstırdıktan sonra herhangi bir ilaç surmem gerekiyor mu ieltkenlik icin? Yapıstırıcının iletkenlik ozelligi var mı? Dino967 yardımlarını bekliyorum.İnternette arastırdım fiyatı yuksek geldi.En uygun fiyata nerede bulabilirim?

aay001' Alıntı:
Merhaba Arkadaslar,
Bu yapıstırıcıyı Bursa'da nerede bulabilirim.Ayrıca Bununla cama kopan rezistansı yapıstırdıktan sonra herhangi bir ilaç surmem gerekiyor mu ieltkenlik icin? Yapıstırıcının iletkenlik ozelligi var mı? Dino967 yardımlarını bekliyorum.İnternette arastırdım fiyatı yuksek geldi.En uygun fiyata nerede bulabilirim?

Özelden bilgileri gönderiyorum...

Herkese Merhabalar;

Gerçi bu konu bayağı eski bir tarihte açılmış ama yeni konu açmaktansa, buradan devem etmek daha mantıklı geldi. Umarım forum açısından bir sorun yoktur.

1990 model 3 kapılı bir Suzuki Vitara sahibiyim. Arka cam resistansım maalesef çalışmıyor. Arabayı götürdüğüm oto elektrikçi resistansa gelen kabloda bir sorun olmadığını, resistansın bozuk olduğunu ve dolayısıyla arka camın değişmesi gerektiğini söyledi.

Acaba, cam değiştirmeden pratik bir yolla halletmem mümkün müdür ? Örneğin Erdin Bey'e sormak isterim, Loctite resistans tamir seti bu durumlar için kullanılır mı ? Biraz bilgilendirebilir misiniz ?

Çok teşekkürler
Cahit Okyay

CahitOkyay' Alıntı:
Herkese Merhabalar;

Gerçi bu konu bayağı eski bir tarihte açılmış ama yeni konu açmaktansa, buradan devem etmek daha mantıklı geldi. Umarım forum açısından bir sorun yoktur.

1990 model 3 kapılı bir Suzuki Vitara sahibiyim. Arka cam resistansım maalesef çalışmıyor. Arabayı götürdüğüm oto elektrikçi resistansa gelen kabloda bir sorun olmadığını, resistansın bozuk olduğunu ve dolayısıyla arka camın değişmesi gerektiğini söyledi.

Acaba, cam değiştirmeden pratik bir yolla halletmem mümkün müdür ? Örneğin Erdin Bey'e sormak isterim, Loctite resistans tamir seti bu durumlar için kullanılır mı ? Biraz bilgilendirebilir misiniz ?

Çok teşekkürler
Cahit Okyay

Cahit Bey merhabalar,rezistans konusunda servislerin yaklaşımı genelde cam değiştirmek yönünde oluyor ancak maliyet ve özellikle de arazi araçlarının bakım masraflarının oldukça yüksek olduğu da bir gerçek.Bu nedenle camın "yüzeyinde" bulunan rezistansın tamir edilmesi çok daha mantıklı ve ekonomik,üstelik aracın orijinalliğini de bozmamış oluyorsunuz.Bahsettiğiniz ürünün iyi sonuç verdiğini biliyorum ama öncelikle arıza sebebinin iyi tanımlanması gerekiyor;
*rezistans mı kopuk(bunu ölçü aleti ile kontrol etmek mümkündür,rezistans uçlarının kablolara bağlandığı soketlere probları tuttuğunuzda ohmmetre değer okuyorsa kopuk değildir,"0" gösteriyorsa kopuktur)
** eski model araçlarda sık rastlanan bir problem,arka camın silinmesinden dolayı rezistansın tahrip olmasıdır ki,bu durumda da tamir setinde yer alan "boya" ile etrafı bantlanarak üzerinin tekrar boyanması ile bu sıkıntı giderilebilir.
Hepsinden önce problemin nedeninin ortaya konması önemlidir.Faydalı olacağını umuyorum.Link çok önce açılmış olsa da paylaşıma açıktır.Kafanıza takılan birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım.Selamlar...

reziztans için girdim gece gece midem kazınmaya başladım...o nasıl yemek muhabbettidir yahu....bu saatte kebapçı da bulamam ki...naptınız siz ya..

mertbirincioglu' Alıntı:
reziztans için girdim gece gece midem kazınmaya başladım...o nasıl yemek muhabbettidir yahu....bu saatte kebapçı da bulamam ki...naptınız siz ya..

Yemek falan deyince,konuyu unutmuşum,önceki sayfalara baktığımda hak verdim size :D :D :D muhtemelen muhabbet de gece saatlerinde gelişti,yemek bahane aslında dostlarla sohbet şahane :D

arka cam rezıstansımı aracımı ılk aldıgım bayan oksıtlendı dıye kazımıs rezıstans yerıne papıstıra bılecegım alter natır bıse varmı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,063
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler