D
doğasever
Ziyaretçi
Herkese Saygılar Selamlar.Gezenbilir ailesine bir süredir üyeyim İstanbulda öğretmenlik yapıyorum.Yaşım genç hayallerime kavuşmak için emekliliği bekleyemedim 
Uzun süren düşünme araştırma sonucunda vw transporter t4 camper sahibi olmaya karar verdim.Mevzuattaki son değişiklikleri gezenbilir sayesinde takip ediyorum.Düşüncem temiz bir panelvan alıp uygun bulduğum bir karavan firmasında içini yaptırmaktı ama ruhsat zorlukları hazır bir karavan alma düşüncesini daha baskın yaptı(Bu konuda hala tavsiyeye açığım son kararım değil).Gönül isterki bu sevdayı beraber paylaştığım gezenbilirden istediğim karavanı alayım.Bazı üyelerin araçları ağız sulandıran türden
Bütçem max. 30bin tl ama 25bin civarı olursa daha az sıkıntılı olur.En geç gelecek yaza yetiştirmek istiyorum.Hertürlü fikir araç tavsiyelerinize açığım.Satmayı düşünenlerin araçlarına bakabilirim.Bir buluşmaya gelip fikir edinmek araçları incelemek de istiyorum izniniz olursa.Aile içi satılık araçtan haberdar ederseniz sevinirim.Acelem yok.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Uzun süren düşünme araştırma sonucunda vw transporter t4 camper sahibi olmaya karar verdim.Mevzuattaki son değişiklikleri gezenbilir sayesinde takip ediyorum.Düşüncem temiz bir panelvan alıp uygun bulduğum bir karavan firmasında içini yaptırmaktı ama ruhsat zorlukları hazır bir karavan alma düşüncesini daha baskın yaptı(Bu konuda hala tavsiyeye açığım son kararım değil).Gönül isterki bu sevdayı beraber paylaştığım gezenbilirden istediğim karavanı alayım.Bazı üyelerin araçları ağız sulandıran türden