www.tehlikedeyim.net

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tolgabaskan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,482

tolgabaskan

Tolga BAŞKAN
Yer
Ankara
Web
www.tehlikedeyim.net
www.tehlikedeyim.net yeni açtığım bir blogdur. Bu bolga aktif katkılarınızı bekliyorum, blogdaki yazılardan ve anlattığım tekniklerden faydalanabileceğinizi umuyorum, ayrıca kısa süre sonra çıkacak kitabımda bu bilgilerden çok daha fazlasını ve her gün başımıza gelebilecek durumlar karşısında hayatta kalmayı anlatacağım kitabımı ilk siz görecek ve okuyacaksınız. Her iki kitabım, olay olmadan önce, olduğunda ve olduktan sonra ne yapmanız gerektiğini, herkesin uygulayabielecei kadar sade ve anlaşılır anlatıyor olacak...

Bunlara ihtiyacınız olmaması dileklerimle...

Tolga BAŞKAN
tolga@tehlikedeyim.net

Etiketler

Ynt: www.tehlikedeyim.net

Her eve lazım gibi birşey, gerçekten çok yararlı olmuş.

Kitabınızıda bekleyeceğim. Tebrik ederim.

www.tehlikedeyim.net
yeniledim, yepyeni yüzlerce makale ekeldim, sadece doğadaki tehlikeler değil, şehirdekiler de mevcut, bunlara nasıl önlem alacağınızı, nasıl ahkalrını koruyacağınzıı, nelerden nasıl sakınacağınızı aktarmaya çalıştım.... Ve yeni bir ktegori daha ekledim, tanıtımlar. Bildiğim, beğendiğim malzemeleri tanıtmaya başladım, her zaman olduğu gibi sadece kullandıklarımı ve çevremde gerçekten kullanılan malzeme, teçhizat, kit vb. tanıtmaya çalışacağım.

Blogun takipçisi olmanızı şiddetle tavsiye ediyorum, www.gezenbilir.com'da paylaşılan bilgilerdne belki daha az ama, yararlı bulacağınıza emnim...

Saygılarımla

Tolga BAŞKAN
tolga@tehlikedeyim.net

güne? ve sopa yöntemiyle yön bulmak2 copy.jpg

teşekürler .takipteyiz gerekirse imeceye katılırız.tebrikler.başarılar.

Sayın Tolga Başkan,

Kitabınız çıktı mı ?,
Çıktı ise nerreden temin edebiliriz ?

Harita ve pusula kullanımı ile PDF dosyayı indirdim. Güzel çalışma, teşekkürler,
Türkiye'de 1:25 000 ya da 1:50 000 harita temin etmek mümkün mü ?
İzin verilen en küçük ölçek 1:250 000 diye biliyorum. Doğru mudur ?
Saygılar,

Doğan Çelen

Doğan bey merhaba;

Kitabım heniz çıkmadı, ama az kaldı...Editör çalışması biraz zaman alıyor, üstelik doğada hayatta kalma yanında şehirde hayatta kalma kitabı da eş zamanlı çıkacak...

Türkiye'de 1/25.000 ölçekli haritaları resmi yolla bulamazsınız, ancak sizin söylediğiniz gibi 1/250000den başlayan haritaları temin edebilirsiniz, ancak bir çok orienteering organizasyonunda 1/25000 ve daha küçük ölçekli örneğin 1/10000 ölçekli haritaları bulabilirsiniz, ya da aşağıdaki resimdeki kurumlardaki arkadaşlarınızdan renkli fotokopi çektirebilirsiniz...

Saygılarımla...

satis_resim3.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR