Yaz gelirken yeni yol rotamız

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mustafayetim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 295
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 98,652

Etiketler
yeni

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız

Buradaki kampingimizde ,3 günlük internet 10 Euro .Çamaşır makinası 5 euro.Günlük elektirk dahil 34 Euro olacak.Alanlarda çeşme var ve suyu içilebiliyor .Les Frenes kamping sesiz ve gölgesi bir bir yer .4 gün daha kalmayı planlıyoruz .Çevreyi gezeceğiz.

Sevgili Yetim ailesi, bu yılki gezinizin güzel geçmesini diliyoruz. İyi yolculuklar

Haşmet bey teşekkürler. Bugün Cannes- Antibes sahil şeridinde dolandık. Dün Tourettes sur Loup ve Saint Paul De Vence'de idik. Benim bayıldığım her haliyle orijinal ortaçağ kasabaları Eze gibi ...

Yetim ailesi kazasiz belasiz hayirli ve eglenceli yolculuklar diliyoruz.Diger gezilerinizde oldugu gibi merakla takipteyiz.Bir ay sonra bizde Garda bölgesinde olucaz keske karsilasmak imkani olsaydi.Yolculugunuz bizim icin rehber niteliginde.

Çok güzel olurdu gerçekten. Daha önceki yazılarımızdan Garda bölümünü inceleyebilirsiniz. Biz şu anda Anduze'de L'Arche kampingdeyiz. Nehir kenarında çok güzel bir kamping. En güzelide internet bedava.

Akşam yemeğini hazırlarken bende birkaç görüntü paylaşayım.

Bugün Antibes'ten Anduze'ye gelirken36 derece sıcak vardı. Gelince kampın yanında akan nehirde serinledik. Önceki gün, Grottes de Saint Cezaire mağarasına ve dünyanın parfüm başkenti Grasse'ye gittik
http://en.nicetourisme.com/things-to-do/406