KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Dün Saault ve Gördes arası köy yolları çok güzeldi .Bir ülkeyi köyü kasabası ile gezmek bence bu .Bu şeklini daha çok seviyorum seyehatin .Büyük şehirlerde görülmeli ama gerçek ülke bence küçük yerlerde gizli .
Yarın Pireneler bölgesine geçeceğiz .Orada göl kenarında le Roustau adlı bir kamping bulduk.Yerleri de varmış .Hava çok sıcak .Akşamüstü Avignon'u gezeceğiz .Kamping dört yıldızlı ama Ren nehrinin iki kolu arasında adacık gibi bir yerde .Akşam ancak iphone 'un sinek kovar uygulaması ile rahat oturuluyor .Birde iki gündür rüzgar var .
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim. Vesile ile bende hepinizin kandilini kutlarım öğleden sonra Avignon, da des Papes sarayını gezdik. Nehirde bir kısmı tahrip olmış köprü var. Önce savaşta sonr selde yıkılmış. Öylece bırakmışlar. Saat geç olunca üstünde gezemedik ama foto çektik. Dönmedolapltada şehrin panaromik görme şansımız oldu
Bir bölgenin bütün herşeyinin yalnızca lavanta etrafında döndüğü bir belgesel seyretmiştim,uzun zamandır lavanta tarlalarına bakmak çok keyif verir,sizde ki tarlalar da sanki fotoshop gibi gözüküyor gözlerimize toprak dolmadan şöyle bir uçsuz bucaksız bir lavanta tarlası görsem de gözüm açık gitmese.Ölmeden görülecek yerler listesinde benim için.
Sizin olduğunuz zaman sanırım tam açmadığı dönem.