Ferhat beyin yazdığı gibi Alp Dağlarından hiç uzaklaşmıyorsunuz. Geçen yılda benzer bir rotanız vardı.
Garmisch-Partenkirchen Alplerin eteğinde kış sporları ile tanınan güzel bir şehir. Proğramında mutlaka vardır ama ben yine de tekrarlayayım. Garmisch-Partenkirchen´e gelenlerin Almanya´nın en yüksek dağı Zugspitze´ne (yaklaşık 3000 m) teleferikle çıkmaları gerekir. Alplerin yukardan manzarası çok güzeldir. Aşağıdaki linkten bu 360° panaroma manzarayı görmek mümkün.
http://www.zugspitze.de/de/winter/berg/zugspitze/360-panorama.htm
Sevgili Hüseyin abi:Bu senede nasipse alp dağlarının etrafındayız.Özellikle Garmiscg Partenkirchen'i seçmemizin nedeni Almanya'nın kayak bölgesi olması aynı zamanda Avusturya'nın en güzel kayak bölgesi İnnscburg'a 50 km uzaklıkta olması.Kışın kayak yapılan bu bölgelerin yazı enfes oluyor.Selamlar....
ailece doğru bir karar verilmiş,
gidebiliyorken imkanlar müsade ediyorken yola çıkın,
umarım sağlıkla sıhatle mutlulukla bu rotanızı tamamlayıp dönersiniz,
ne diyelim ''tekerinize taş değmesin''
selamlar
ailece doğru bir karar verilmiş,
gidebiliyorken imkanlar müsade ediyorken yola çıkın,
umarım sağlıkla sıhatle mutlulukla bu rotanızı tamamlayıp dönersiniz,
ne diyelim ''tekerinize taş değmesin''
selamlar
Yetim Ailesine sağlıklı, huzurlu,problemsiz bir gezi diliyorum.Notlarınızı yine büyük bir zevkle okuyacağız, görselleri izleyeceğiz.Güle güle gidin, güle güle gelin.Saygılar sevgiler.Ergun.
Yetim Ailesine sağlıklı, huzurlu,problemsiz bir gezi diliyorum.Notlarınızı yine büyük bir zevkle okuyacağız, görselleri izleyeceğiz.Güle güle gidin, güle güle gelin.Saygılar sevgiler.Ergun.
Şimdiden Ebru Hanım'ın gezi anılarının keyifli anlatımını ve fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyoruz....Tabi karavan da 5 can da enterasan bir deneyim olacak.....
Yollarınız açık deponuz hep dolu olsun......