mergen
Zirve
Ynt: Yeni Toyota LC' ciden Sorular
Sanırım oranı 3.70'den 4.56'ya çıkarmanız gerekiyor.
Sanırım oranı 3.70'den 4.56'ya çıkarmanız gerekiyor.
Özür dilerim kontrol ettim. Haklısınız...gokhanlro' Alıntı:??????
Ciddimi ..... ben tamamen açık olarak biliyordum.. lsd ler in çok memnun etmediğini biliyorum... Son cümleyi biraz açabilirmisiniz,bu kilitleme low yada hi de gitmeyele nasıl alakalı ? kaymaya başlayınca kilitlenmiyormu?
seco7' Alıntı:Arkadaşlar selam,
Ben kendi problemim için sizden destek rica ediyorum;Aracımı ilk aldığımda 235 ile başlayan 16 jant BFG lastik vardı,arazi için hazırlamaya başlarken lastikleri ve jantları değiştirerek ölçüleri büyüttüm(33X12,5X15)
Araçda hız kaybı yaşadım fakat aşırı rahatsız edici değildi.2 hafta önce lastiklerim eskidiği için yeniden değiştirdim ve bu defa 35''e yükselttim.Şu an aracımdaki vites değiştirme aralıkları uzadı,araç ilk kalkışta vites değiştirmek için çok efor sarfediyor ve yığılıyor.Sanki yere güç basıyor gibi.
Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla ayna mahruti oranlarımı değiştirmem gerekiyor galiba,yada ne yapmalıyım.Beni bu konuda yönlendirebilirseniz çok mutlu olurum.Ayna mahruti oranlarım 37,10 aracımın rahatlaması için kaç olması gerekiyor
Bu konuda teorik bilgi şöyle :seco7' Alıntı:Arkadaşlar selam,
Ben kendi problemim için sizden destek rica ediyorum;Aracımı ilk aldığımda 235 ile başlayan 16 jant BFG lastik vardı,arazi için hazırlamaya başlarken lastikleri ve jantları değiştirerek ölçüleri büyüttüm(33X12,5X15)
Araçda hız kaybı yaşadım fakat aşırı rahatsız edici değildi.2 hafta önce lastiklerim eskidiği için yeniden değiştirdim ve bu defa 35''e yükselttim.Şu an aracımdaki vites değiştirme aralıkları uzadı,araç ilk kalkışta vites değiştirmek için çok efor sarfediyor ve yığılıyor.Sanki yere güç basıyor gibi.
Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla ayna mahruti oranlarımı değiştirmem gerekiyor galiba,yada ne yapmalıyım.Beni bu konuda yönlendirebilirseniz çok mutlu olurum.Ayna mahruti oranlarım 37,10 aracımın rahatlaması için kaç olması gerekiyor
Erkan'a katılıyorum. En çok offroad yapanımız bile %5 arazi %95 asfaltta gidiyor. İki araba yapacaksanız o başka o zaman bir tanesini Heytem'in 70'i gibi yapasınız olur biter. 37" Super Swamper la müthiş olur.CDM-SUBARU' Alıntı:Bu araçlar için 33" optimum ölçü.
Fazla kurcalamayın derim ben![]()
Geçmiş bir tarihde arkaya Lsd takmak için tamircim difransiyeli açtığında saymıştı.37 büyük 10 küçük diye.Emin olmak için başka metod varmı peki?çağlar' Alıntı:3:70 olduğundan eminmiyiz peki.??
Aracım 80 kasa otomatik vites.Araçlarla bu kadar oynadıktan sonra açıkçası aşırı hızlı olmasını istemem zaten.Uzun yolda 90-100 yeter banaOffRoader-EB' Alıntı:Bu konuda teorik bilgi şöyle :
Mahruti oranı kısaldıkça daha büyük lastiği daha kolay çevirisiniz. Oranın kısalması rakamın yükselmesi demektir. Ama aracın son sürati düşer. Turbo Dizel ya da Benzinli 80 Kasada 33" idealdir. 35" i de idare eder ama debriyajda sorunlar başlar. Oranı 4.1'in bir kısası ile çözersiniz. Max. sürat 130 km/h lere düşer.
Erkan aracımı kışın Antalya'da 33 lerle gördü.Oda benim aracıma 35 lerin tam ideal olacağı(görüntü olarak) yorumunda bulunmuştu.Ben aracımı tüm hafta sitede yatırıp,bazen hafta sonları kullanıyorum.OffRoader-EB' Alıntı:Erkan'a katılıyorum. En çok offroad yapanımız bile %5 arazi %95 asfaltta gidiyor. İki araba yapacaksanız o başka o zaman bir tanesini Heytem'in 70'i gibi yapasınız olur biter. 37" Super Swamper la müthiş olur.
Aynen katılıyorum.Otomatik ve beyinli arabanmı var,derdin varumutcelikel' Alıntı:
seco7' Alıntı:Erkan aracımı kışın Antalya'da 33 lerle gördü.Oda benim aracıma 35 lerin tam ideal olacağı(görüntü olarak) yorumunda bulunmuştu.Ben aracımı tüm hafta sitede yatırıp,bazen hafta sonları kullanıyorum.
CDM-SUBARU' Alıntı:Ohoo,görüntü bazlı olursa, Serdar 37 bile olur valla ;D
Ama hani optimum işlevsellik dediğimizde ise 33" bir adım öne çıkıyor.![]()
discovery-V8' Alıntı:![]()
Hala 33 diyor ya ;D ;D ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:![]()
Hala 33 diyor ya ;D ;D ;D ;D ;D