ah be cihan abii.... se tecrülbelisin... bu al al bitmiyoo... bir son noktası var mı acaba??? şimdi bir orta kilit buldum.. fiyatı azıcık düşsün diye bekliyorum... ama işe yarayacakmı yada ne kadar yarayacak bilmiyorum... almaya devam yani.. nonstop ;D
ah be cihan abii.... se tecrülbelisin... bu al al bitmiyoo... bir son noktası var mı acaba??? şimdi bir orta kilit buldum.. fiyatı azıcık düşsün diye bekliyorum... ama işe yarayacakmı yada ne kadar yarayacak bilmiyorum... almaya devam yani.. nonstop ;D
mert valla bitmez ,sonu yok tam bitti dersin ,başka bir şey çıkar ,ama sizdeki TC ,de kilit gibi iş yapar bazen tabi , bu arada sat arabayı al bir tane vx 80 ,iş tamam arabada kilit milit standart konfor ,paha biçilemez ,hazır kürşat yokken
mert sizdeki fj 70 ,sen al , 4 inç yükseltme ,35-37 inç lastik ,ayna mahruti değişimi, ön ,arka, arb kilit, sonra varya , arabayı tutamassın , kürşat sadece arkadan bakar ,oda görürse ,senin gidebildiğin yeri ,senin aracıda aynen annene iade ,lazım olduğu zaman alırsın
abi validenin araba yükseltme olmuyormuş... sordum onu ... amortisör takılabilen şase bulman lazım dedi herifler... hiç aklıma yatmadı... herif kekledi beni sanırım ;D