valla ortadogu ve balkanlarin en temiz TD5 discosunu yapiyorum artik hala sorunlar bitmezse bunu satip tyt corola alicam birakicam bu isleri, yada co pilot olarak takilirim ;D
anladım orada bilmem ne koruma alanı oluşturdular şimdi oldu ....oraya beykoz konakları tarafından giriliyor doğrumudur Tolga...??? virajları dönüp aşagı indikten sonra bi,r süre devam ediliyor yol düzleşince giriş yapılıyor sağa soğru....???
abi girdik bu yola bir kere bir sene daha kullanicam bu isler bitince sonra bakicam sorunlar bitmezse satarim, baska bir yola bakarim. Ama discoyu satarsam %90 defender alirim daha basit bir arac olur ve sadece offroad da kullanirim. Sehir icin 2. arac alirim. vx80, vx100, dicovery gibi araclardan komple uzaklasirim.
anladım orada bilmem ne koruma alanı oluşturdular şimdi oldu ....oraya beykoz konakları tarafından giriliyor doğrumudur Tolga...??? virajları dönüp aşagı indikten sonra bi,r süre devam ediliyor yol düzleşince giriş yapılıyor sağa soğru....???
arkadaşlar o yol hava kuvvetleri radar a cıkar yani kısacası bir müddet gideriz daha sonra önümüzü tek örgüler kesecek haberiniz ola ama baya bir mesafe var bilgilerinize....