Yiyenbilir Geyikleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5,773
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 338,130
Ynt: Yiyenbilir Geyikleri

tolgas' Alıntı:
mert abı senın unvanı bana devredıcekler galıba ???

hayatım yazdığımı bidaha oku bence:smiley:)
Yinede son sozu tolga söyler dedim...
ben sadece sansımı zorluyorum ;D
haniii belkiiii abilerim üzülürr offroad sevgisi ile dolu olan bir insan böyle bir parkurdan mahrum etmemeye karar verirler ???
hani bundan öncekilerde hep offroad dan daha çok yemek yendi:smiley: hani hazır yemek yerine zorlu bir etap olucak diye ama sanırım ben boşa çırpındım:smiley:

Etiketler

Yaş günü sebebiyle bir ayrıcalık tanıyabiliriz değil mi Bülent abi....hanımlardan bir tek Gevher'i kabul edebiliriz belki....ama o kadar.. ;D ;D

olabilir benim için sakıncası yok ... ;) tolga karar verecek sonuçta oda ailemizin bir parçası ......

olcaytogezer' Alıntı:
Yaş günü sebebiyle bir ayrıcalık tanıyabiliriz değil mi Bülent abi....hanımlardan bir tek Gevher'i kabul edebiliriz belki....ama o kadar.. ;D ;D

Aslan olcayto abi ;D ;D

bnm kılıtte yetısmedı ya haftaya kısmet

ee nasil olcak bayan yok diye rahat olcaktik.
ha bir tane ha beş tane
o zaman herkez çift gelsin yemekle falan ugraşmayiz.
araclar cizilincede hay aksi cizildi be hayatim deriz.

yada ben senin agac kere gedireni dikeni sulayani ...... arkadan bir anons ne o abi genemi cizdirdin k....

sizde hangisini yapalim.
hayatimm mi
ben seninn ..... mi

walla ben sızı kısıtlamak ıstemem sonucta sız programı onceden yaptınız kararlastırdınız sımdı ben bozuyorum durumu olmadı haftaya gelırım ben.

olmaz dogru cevap
gunduz sizle beraberim aksama komutan nederse o olur. ha su olabilir belki erken ayrilirsin. 6/7 gibi evde olursun sikinti olmaz.
bence.. sence

komutanla bı konuşiyimde yapıcaz bı şekıl artık. cumartesı herkeze uysaydı guzel olucaktıda sanırım uymuyo

Ortam benim yokluğumda çok yumuşamış... ;D

ben erkek erkeğe gidelim fikrini atan adam olarak son sözü söylüyorum.... ;D

gevhercim... senide valla çok seviyoruz ama bu erkekler haftası... müsadenle... ;D kızma sakın.. bir hafta sonrada sıkı bir parkur sizler için yaparız.. birde bu parkur duyumlara

göre gerçekten zor bir parkur.. bizde kaçta gireriz kaçta çıkarız bilmiyoıruz... sen bizi bu haftalık azad et... bu arada tolgacan sende doğumgünün vesilesi ile sevgilinle

olmak isteyebilirsin.. ;) senide azad edebiliriz...

biraz sert oldu sanırım... herkesten özür ;D ama hepinizi pek sevecen gördüm.... ;D ;D

ben soledım zaten mert abı sız planı cok onceden yaptınız ben bozmak ıstemem onun ıcın artık bız haftaya gelırız nasılsa tuzakları kurduk cem abıyle ;D siz debelenın durun ;D kurtlarınızı dokersınız bol bol ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,916
Kaydolan Son Üyemiz
Zafer çakar

SON KONULAR

Geri