Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yol aşagı yukarı belli arkadaşlar.... bursa...karacabey...bandırma...lapseki ...çanakkale...ayvacık...veee asos bu hat en kısa yol....Olcayto kardeşimin söylediği alternatif de yenikapı feribot...bandırma ve gerisi saydığım yoldur....tercih sizlerin ....tek problem Burak gemiye binemez lpg li olduğu için ....ama yol temiz ve sakindir hiçbir sıkıntımız olmaz....o hattı defalarca kullandım....gezi proğramı üstünde de çalışmalar devam ediyor... ;D
walla ferıbot super olur olmadı ben ferıbotla gelırım en azından suzukıyle hiç çekılmıyo uzun yol bide sizin arabalar kuvvetli haybeye yavaslatıyoruz bız sızı olmadı suzukiciler feribotla gelır ;D
abi bu iri arkadaslar otobanda kapa gaz gıttıklerı için ;D ıgneadadan dönerken otobana cıkana kadar iidi otobana cıkınca 120 le gıdınce devamlı bı ara dedım motoru alıcaz elımıze heralde ;D