Yollara düşmek (2) (Kahramanmaraş, Başkonuş yaylası kampı ve offroad)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Obelia Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,203
Ynt: Yollara düşmek (2) (Kahramanmaraş, Başkonuş yaylası kampı ve offroad)

Çamurla sıvanmak böyle bir şey :smiley:

IMG_1703.jpg

Etiketler

Aracın biri çamur deryasından çekilirken...

IMG_1729.jpg

burcu hanım cok guzel fotolar ve guzel enstansteneler yakalamıssınız memleketımızı tanıtdınız ıcın ve davetımız kırmayıp bızı yalnız bırakmadınız ıcın cok tsk ler, bızım k.maras saklı dogal zengınlıklerı ve tabıatı olan nadıde bır ılımızdır butun doga ve offroad tutkunlarını beklerız ...bu arada benın neden fotom yok kustum.............dondurma yedırmedık dıye mı

Aynen öyle Ali Osman Bey, gene dondurma yiyemedim ya... Beraber bir fotoğrafımız vardı, onu ekliyeyim. belki gönlünüzü alırım :D

alpkaptan' Alıntı:
burcu hanım cok guzel fotolar ve guzel enstansteneler yakalamıssınız memleketımızı tanıtdınız ıcın ve davetımız kırmayıp bızı yalnız bırakmadınız ıcın cok tsk ler, bızım k.maras saklı dogal zengınlıklerı ve tabıatı olan nadıde bır ılımızdır butun doga ve offroad tutkunlarını beklerız ...bu arada benın neden fotom yok kustum.............dondurma yedırmedık dıye mı

Obelia' Alıntı:
Aynen öyle Ali Osman Bey, gene dondurma yiyemedim ya... Beraber bir fotoğrafımız vardı, onu ekliyeyim. belki gönlünüzü alırım :D
napalım jenarotorun azızlıne ugradık dondurmamız vardı erıdı,yoksa mısafırperverlımızden bı sıkayet yoktur sanırım ,gonlumuz hep doga ve offroad sevenlerle ve guzel paylasımlarınız ıcın tekrar tesekurler

Buda bizden bir görünüm :smiley: Yukarıda bir yerde yazmıştım zaten Ali Osman bey. Misafirperliğinizden ve dotluğunuzdan hiç bir zaman şüphem olmamıştı zaten. İçim buruk ayrıldım oradan. Daha günlerce kalabilirdim... Asıl ben teşekkür ederim sizlere, bana çok güzel bir hafta sonu yaşattınız, çok mutlu oldum. Sevgilerimle..

IMG_1469.jpg

Upss, yanlış foto yüklendi. Bizden bir fotoğraf aşağıda :smiley:)

IMG_1569.jpg

Obelia' Alıntı:
Buda bizden bir görünüm :smiley: Yukarıda bir yerde yazmıştım zaten Ali Osman bey. Misafirperliğinizden ve dotluğunuzdan hiç bir zaman şüphem olmamıştı zaten. İçim buruk ayrıldım oradan. Daha günlerce kalabilirdim... Asıl ben teşekkür ederim sizlere, bana çok güzel bir hafta sonu yaşattınız, çok mutlu oldum. Sevgilerimle..
hanı fotolarımız unutdunmu dostum her zaman burada dostların var bunu unutma lutfen

250642_10150192595388848_676883847_7098556_4550890_n[1].jpg

251180_10150192597873848_676883847_7098568_1318346_n[1].jpg

250642_10150192595403848_676883847_7098559_3637527_n[1].jpg

250449_10150192611968848_676883847_7098695_5473698_n[1].jpg

250684_10150192614473848_676883847_7098749_3576715_n[1].jpg

memleketimin her yeri güzel canım TÜRKİYE...

Ali Osman Bey, yukarıda yanlış fotoğraf atmışım :smiley:) Şube müdürü gelmişti ve apar topar araziye çıktım. O arada bizimle ilgili fotoğraf derken Eshab-ı Kehfin fotoğrafını yollamışım. Sevgiler...

Haklısınız Fatih Bey, daha ne güzel diyarlar var yolumun düşeceği :smiley:

aslanaybars' Alıntı:
memleketimin her yeri güzel canım TÜRKİYE...

çok güzel resimler iyi bir etkinlik Kahraman Maraşlı arkadaşlarımız Gaziantep,Çukurovadan ,Kayseriden misafirde ağırlamışlar Burcu kızım ellerine sağlık akıllı off roadcu arkadaşlarıma selamlar

Teşekkür ederim Sedat abim. Gene yollarımız kesişmedi ama bir gün muhakkak sizinle birebir tanışma şansına nail olacağım. Sevgilerle...

küçük ağa' Alıntı:
çok güzel resimler iyi bir etkinlik Kahraman Maraşlı arkadaşlarımız Gaziantep,Çukurovadan ,Kayseriden misafirde ağırlamışlar Burcu kızım ellerine sağlık akıllı off roadcu arkadaşlarıma selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler