alpkaptan' Alıntı:burcu hanım cok guzel fotolar ve guzel enstansteneler yakalamıssınız memleketımızı tanıtdınız ıcın ve davetımız kırmayıp bızı yalnız bırakmadınız ıcın cok tsk ler, bızım k.maras saklı dogal zengınlıklerı ve tabıatı olan nadıde bır ılımızdır butun doga ve offroad tutkunlarını beklerız ...bu arada benın neden fotom yok kustum.............dondurma yedırmedık dıye mı
napalım jenarotorun azızlıne ugradık dondurmamız vardı erıdı,yoksa mısafırperverlımızden bı sıkayet yoktur sanırım ,gonlumuz hep doga ve offroad sevenlerle ve guzel paylasımlarınız ıcın tekrar tesekurlerObelia' Alıntı:Aynen öyle Ali Osman Bey, gene dondurma yiyemedim ya... Beraber bir fotoğrafımız vardı, onu ekliyeyim. belki gönlünüzü alırım![]()
hanı fotolarımız unutdunmu dostum her zaman burada dostların var bunu unutma lutfenObelia' Alıntı:Buda bizden bir görünümYukarıda bir yerde yazmıştım zaten Ali Osman bey. Misafirperliğinizden ve dotluğunuzdan hiç bir zaman şüphem olmamıştı zaten. İçim buruk ayrıldım oradan. Daha günlerce kalabilirdim... Asıl ben teşekkür ederim sizlere, bana çok güzel bir hafta sonu yaşattınız, çok mutlu oldum. Sevgilerimle..
aslanaybars' Alıntı:memleketimin her yeri güzel canım TÜRKİYE...
küçük ağa' Alıntı:çok güzel resimler iyi bir etkinlik Kahraman Maraşlı arkadaşlarımız Gaziantep,Çukurovadan ,Kayseriden misafirde ağırlamışlar Burcu kızım ellerine sağlık akıllı off roadcu arkadaşlarıma selamlar