Yollara düşmek (2) (Kahramanmaraş, Başkonuş yaylası kampı ve offroad)

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Obelia Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 16,806
Ynt: Yollara düşmek (2) (Kahramanmaraş, Başkonuş yaylası kampı ve offroad)

Niyazi Bey, asıl ben tşk ederim, fotoğraflarımı takip edipde değerli yorumlarınızı yağtığınız için.

O yaylada olmak çok huzur vericiydi. Arkadaşlar, sabaha karşı geyik seslerini duyarsın demişlerdi. Sabaha karşı uykulu uyanık çadırımın içinde o sesi duymayı hayal ederken, tek duyduğum yan çadırdan gelen horultuydu :smiley:) Ufak bir hüsran yaşadım anlıyacağınız... Ayrıca yaşadığım güzel bir duyguda, karanlıkta elimde fenerle tek başıma yürümek oldu. Gecenin bir vakti çoğu herkes uyumuşken, tulumumdan çıkıp, kaptım fenerimi... Karanlıkta öylece yürürken tedirginlik duydum. Ama nedense o tedirgnlik beni mutlu etti... Tanımlıyamıyorum. O an hissettiğim tedirginlik ve tedirginliğe rağmen özgürlüktü...

Sevgiyle kalın...

sisdagili61' Alıntı:
Burcu hanım,
Bizlerle paylaştığınız fotoğraflar için teşekkürler.
Varmı dağlar ve ormanlar gibisi, yeterki korumasını ve faydalanmasını bilelim.
Kalın sağlıcakla.
 

Etiketler
Ynt: Yollara düşmek (2) (Kahramanmaraş, Başkonuş yaylası kampı ve offroad)

Obelia' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, fotoğrafların bir kısmı benimde istediğim gibi olmadı hava muhalefeti nedeniyle. Yağmur, sis, makinemin yeni tanıyor olmam, benim deneyimsizliklerim de birleşince ortaya böyle fotoğraflar çıktı. Fotoğraflarda oynama yapmayı zaten bilmiyorum, açıkçası öğrenmekde istemiyorum. Bu doğru birşeymi bilmiyorum ama, ben o kareyi öyle yakaladım, öylede kalmasını isterim.

Ama yinede itiraf edeyim Parkinsonsniper, uğraştığın fotoğraf daha net ve güzel olmuş. vakit ayırıpda uğraştığın için teşekkür ederim :smiley:

Sn. obella sniper abimizden dahamı iyi bileceksiniz bu işi birkaç bilmiş var sitede en iyisini onlar bilir konulara yorum yapacakları yerde yorumcuları aşağılayan ve yorumlayan
 

Ynt: Yollara düşmek (2) (Kahramanmaraş, Başkonuş yaylası kampı ve offroad)

Ömer Bey merhaba,

Aşağıdaki yazınız biraz sert olmuş sanırım. Sniper arkadaşın bunu kötü bir niyetle, yani aşağılamak için yaptığını düşünmüyorum. Öyle birşey olsaydı o fotoğrafın ardından sert eleştiriler gelirdi diye düşünüyorum. Aksine arkadaş bana ufak bir jest yapmak istemiş
Sevgiyle kalın..


dopamin' Alıntı:
Sn. obella sniper abimizden dahamı iyi bileceksiniz birkaç bilmiş var sitede en iyisini onlar bilir konulara yorum yapacakları yerde yorumcuları aşağılayan yorumlayan
 

Ynt: Yollara düşmek (2) (Kahramanmaraş, Başkonuş yaylası kampı ve offroad)

Burcu hanim güzel fotolar için çok teşekkürler. Oralarda olmak isterdim. Bu güzel kareleri yakalayan makina marka ve model hakkında bilgi alabilirmiyim.

Ben CANON 450 D 18/35 lens kullanıyorum orjinal ayrıca 70x300 tela yeni aldım.

Başarılarınızın devamını dilerim. sevgiyle esen kalın.
 

Ynt: Yollara düşmek (2) (Kahramanmaraş, Başkonuş yaylası kampı ve offroad)

Obelia' Alıntı:
Merhaba arkadaþlar, fotoðraflarýn bir kýsmý benimde istediðim gibi olmadý hava muhalefeti nedeniyle. Yaðmur, sis, makinemin yeni tanýyor olmam, benim deneyimsizliklerim de birleþince ortaya böyle fotoðraflar çýktý. Fotoðraflarda oynama yapmayý zaten bilmiyorum, açýkçasý öðrenmekde istemiyorum. Bu doðru birþeymi bilmiyorum ama, ben o kareyi öyle yakaladým, öylede kalmasýný isterim.

Ama yinede itiraf edeyim Parkinsonsniper, uðraþtýðýn fotoðraf daha net ve güzel olmuþ. vakit ayýrýpda uðraþtýðýn için teþekkür ederim :smiley:

Oncelikle rica ederim...aslinda dediginiz gibi, bu tip fotograflari gercek ustu hale getirmek pek dogru degil. Orada olup, gercegi tam yansitacak sekilde islemek lazim. Benimki biraz "costurmak" oldu :smiley:) maksat bisey yapmak olsun iste...

Bu arada fotograflarin mutevazilik edecek bir yani yok. Cidden guzel kadrajlar var...fotografta netlik, renk vs gibi gorsel kaliteyi yakalamak cok zor degil. İyi bi makine cektiginiz resimleri bi anda bikac adim ileri tasiyabilir. Ama hicbir makine size daha iyi kadraj ve kompozisyon yaptiramaz. Siz ekipmana takilmadan, bu mantikla devam edin. Gerisi kendiliginden gelir... :smiley:
 



Ynt: Yollara düşmek (2) (Kahramanmaraş, Başkonuş yaylası kampı ve offroad)


Hiç bir şey göründüğü gibi değildir. çok doğru demişsin öteki sniper nerde ? buraya yazdığım için sayın obella,dan özür dilerim
 

Ynt: Yollara düşmek (2) (Kahramanmaraş, Başkonuş yaylası kampı ve offroad)

Bu yazıyı yazmak zorunda kaldığım için affınıza sığınıyorum...

Fotorafçılık benim için sadece bir deklanşöre basmak değildir. Fotoğraflarım iyi olsun yada kötü olsun benim emeğimdir, benim mutluluğumdur, benim dünyaya bakışımdır. Fotoğraflarımla ilgili yapılacak eleştirilere, olumlu görüşlere her zaman açığım. Ama malesef ki benim özenerek burda paylaştığım albümüm de tatsız konuşmalar olmakta. Açıkçası ilk iki mesajımda bunu kibar bir dille halletmeye çalışsamda, anlaşılan o ki kendimi anlatamamışım. Affınıza sığınıyorum Ömer Bey, ama arkadaşla ilgili kişisel bir problemin var ise, bunu halletmenin yeri burası değildir. Bu durumdan ve bunları yazmaktan ötürü de üzüntü duymaktayım.

Sevgiyle kalın...
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,455
Mesajlar
1,518,144
Kayıtlı Üye Sayımız
172,108
Kaydolan Son Üyemiz
desiredesire

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst