Mahallede acayip bir kazı furyası var. Elektrik hatlarını yeraltına alıyorlarmış. Trafik durup durup sıkışıyordu akşam vakti. Otobüs (EGO) geçemedi sıkıştı bir arada. Ben de karavanı kaçırmaya karar verdim. Yarın kaçıyorum bu mahalleden... Biraz da köye (Karagedik) takılayım bari...
Arabayla gezmediğim için yakıt zammını çok hissetmiyordum. Ama bu Karagedik'e gidişte 400 TL lik yakıt alarak ben de zamları hissetmiş oldum. Mümkün olduğu kadar Kentkartımla gezeceğim bundan sonra...
Kentkartımla ilk gitmek istediğim yer ULUS'taki Gençlik Parkı olacak. Bu park ben liseli bir genç olarak da bu şehirdeyken vardı. Yani burayla ilgili geçmişte anılarım var. Bakalım 2023'ün Gençlik Parkı nasılmış? Sadece zevkine güzel fotoğraflar çekerim umarım. Daha önce de dediğim gibi Ankara fotoğraf çekmek isteyen bir amatöre cömert olmalı.
Sadece mobil telefonumla fotoğraf çekiyorum. Yanımda 10000'lik bir powerbank taşıyor olsam da genelde buna ihtiyacım olmuyor. Zaten bu güne kadar çektiğim birçok fotoğraf yakınlarda çekildi. Ama her zaman tedbirli olmayı severim. Bu yüzden yanımda ikinci bir mobil telefon daha taşıyorum.