Bugün Güçlü ile çıkıp normalde Mobidikle dolaştığım yerlerde dolaştım. Motorsuzluk canıma tak dedi arkadaş. Yap motorumu artık eyy Ruhi usta. Duy beni. İşimi sallayıp durma.
Evdeyim. Ankara için daha vebastosuz konaklama dönemi gelmedi. Motosikletimin ön lastiği halen patlak. motosiklet yerine Güçlü ile geziyorum bu haftasonu.
Bugün motosikletimde heybe içinde kullandığım standart sırt çantalarından bir tane vardı. Karşılıklı iki çanta olsunlar diye bir sırt çantası daha aldım. Özellikle yazın yapacağım uzun soluklu gezim için.
Fotoğrafta gördüğünüz Heybe'yi önceki CUP'umda da bir benzerini kullanıyordum. Koltuğun altından geçiyor ve çok stabil şekilde kullanılabiliyor. Benim kullandığım çok yararlı bir aksesuar bu heybedir. Bu heybeye motorun kilidi yanısıra iki sırt çantası bir de zor durumlar için yağmurluk, ön arka yedek şamriyel sığabiliyor. Motosikletime bir TOPCASE de almıştım ama takma gereği duymadım. Bacağımı böyle daha rahat atıyorum motosikletime.
Gezerken hafif olmak motosikletli gezilerin adeta parolasıdır. Yanımda hiçbir fazlalığa yer yoktur. Birkaç çanta, birkaç basit eşya, cep telefonu şarjı, powerbank birkaç bir şey daha... Ve merhaba yollara... Hiçkimsenin beni beklemediği ve hiçbir yere yetişmediğim güzel yolculuklarıma...
Bugün Mobidik'im yapıldı ve onunla bir tur attım bile. Mobidik'imle gezmek bana keyif veriyor. Hem de şimdi havalar ısındıkça daha güzel olacak inşallah...