Yugun 2023, Güçlü Kampervan Ile Uzun Soluklu Maceralar...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 235,367
Murat Gülsoy- Öyle bir geçer zaman ki... (Roman) + JOY FM

Bir Karagedik akşamından tüm kampçı dostlara selamlar olsun!...

Kredi faizleri çok yükseldi. Geri ödenecek tutarlar borcun bir mislini aşıyor bazen. Şu devirde kredi ile bir şey almak çok güç.

Ben de motokaravanım Letafeti yaptıracağım bir J9 bakıyorum malum siteden ama malesef elde avuçta bir şey yok. Araçlar da pahalı geliyor...

Letafet'in bir fiyat performans aracı olmasını istiyor ve bekliyorum. Finansman konusunda acele etmemek de bu beklentinin bir parçası... Kredi maliyeti çok arttıracak... Parayı biriktirmeye çalışmalıyım. Bunu da hep söyleyip yapamıyorum. Hadi hayırlısı inşallah...

Sorun şu ki uygun araçlar da pahalılanıp duruyor. Maaşım artıyor birkaç ay rahat edeceğim derken hooop her şeyin fiyatı artıyor. Bir bakıyorum yine ucu ucuna zor geçinir olmuşum. İnanın elimde avucumda kenara koyacak bir şey de kalmıyor. Bu böyle gidip duruyor işte.
Bu sırada elimdekilerle yapabildiğim bir şeyler olursa bu yanıma kar kalıyor. O yüzden para biriktireceğim derken yeni kamplar yapmayı da ertelememek lazım. Geçen gün ömürden. Ancak bir motokaravanım olmasını gerçekten, gönülden arzu ediyorum.

Şimdi lojmanda dinlenmece. Yarın haftanın son günü. Kermes güzeldi. Köylü hanımların gözlemelerinden mideye indirdim. İçsiz olmasına rağmen nefisti.