Ynt: Yunanistan - İtalya Gezi Raporu (7 Eylül - 23 Eylül 2008)
Hocam nefis fotolar çekmişsiniz benimde hep hayalimde bu iki ülkeyi motorla gezmek var eminim nefis bi gezi olmuştur yeni ülkeler yeni dostlar çok zevkli olmalı tabi medeniyet sahibi ülkelerde motosiklet kullanmakta ayrı bi zevktir paylaşımınız için teşekkürler...
hocam super gezi olmuş. resimler ve açıklamalar super.
yakında 4-5 ark bizde benzeri bir tur yapıcaz bi terslik olmazsa.
bende 600rr var.üzerinde spor eksoz var yurtdışında yada gümrükle sorun yaşarmıyım acaba?
Baba helal olsun... Müthiş biz gezi olmuş. Her ne kadar birçok motorcunun hayalini süslesede bu gezi rotası, her babayiğitin bünyesinin kaldırabileceği bir şey değil bu. Bende uzun yol yapan birisiyim ve gün sonundaki durumunuzu çok iyi anlıyabiliyorum.
Balıkesir'e geldiğimde size uğramak, nes gayfenizi içmek isterim.
karakemal' Alıntı:
hocam super gezi olmuş. resimler ve açıklamalar super.
yakında 4-5 ark bizde benzeri bir tur yapıcaz bi terslik olmazsa.
bende 600rr var.üzerinde spor eksoz var yurtdışında yada gümrükle sorun yaşarmıyım acaba?
Kemal kardeşim. 600RR'ı çok iyi bilirim ama o makina ile o yol nasıl alınır sonra gezi dönüşü belini nasıl doğrultulur bilemiyorum. Eğer benim gibi boyun kısa ise makinanın üzerine rahatlıkla kapanabilir belindeki ağırlığı bir nebze olsun alırsın ama uzun süre o şekilde yol almak fıtık yapıyor hele yollardaki en ufak kasisleri bile belinde, böbreklerinde hissettiren sert 600RR Amortisörleri gezine renk katacaktır. 600RR cinsi makinalarla uzun yol yapmanın diğer bir güzel(!) yani ise omuz ve dirseklerine aşırı yük binmesi. Sen gaz çektikçe motor ileri fırlar sende kendine çekersin kollarınla.. böle boğuşursunuz tüm yol boyunca motosikletle... Dikkatli olun derim.. Ben doğru yolu buldum artık Enduro kullanıyorum ;D ;D