Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 09

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan horasani Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,072
Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 09

Biraz geç gördüm ama iyiki görmüşüm...Harika bir gezi ve belgesel tadında olmuş...Hevesiniz kırılmasın çünki bizler böyle sunumlarıarıyor ve bekliyoruz...Selamlar...

Etiketler

dr.hunter,teşekkürler hocam.enduro gezilerimiz
konyadan katılımlarla devam ediyor toroslarda.

horasani' Alıntı:
dr.hunter,teşekkürler hocam.enduro gezilerimiz
konyadan katılımlarla devam ediyor toroslarda.
Tekrar teşekkürler;bu kadar fotoyu yüklemek bile başlı başına bir dert...Gezilerin devam edeceğine sevindim...Ben de canı gönülden katılmak isterim...Zayıf kalır mı bilemiyorum,bir ay zarfında WR125R almayı planlıyorum inşallah...Gezilerinizden haberdar olup katılmak isterim...Eeee ne de olsa torosların eteklerindeyiz...Ben Beyşehirde oturuyorum...İlerde bu bölgeyide gezeriz...Selamlar...

dr.hunter,beyşehir çok defa geldiğimiz yerlerden,hele aynalı sazan ve göl levreği
yemeden asla dönmeyiz.bir de fotoğraf sanatçıları var ki,gölün binbir türlü halini
fotoğraflıyorlar,insanı hayran bırakıyorlar.
sevgili kardeşim,beyşehir de ismini unuttum bir öğretmen arkadaş var,xt600 enduro motoru var
onunla tanışırsanız beraber enduro gezileri yapabilirsiniz.wr 125 hiç kullanmadım ama başlangış için
güzel bir makina olduğunu tahmin edebiliyorum.ama şunu söyleyebilirim ki,torosların eteğinde yaşayıp da
enduro motor alıp o güzel coğrafyayı gezmemek büyük kayıp diye düşünüyorum.
geçen yıl huğlu da,yerel bir motosiklet festivali vardı,10 kadar büyük motorcu arkadaşla katıldık,100'yakında küçük motor
vardı.huğludan göneye doğru indik torosların zirvesinden,çok güzel yerlerden geçtik.köprülü kanyon da rafting yapıp
emeredin geçidinden huğluya geri döndük.akşam da beyşehirde göl levreği yiyip,şehrin içinden akan su kenarında bolca sohbet ettik.
huğlu festivalini takip edin bence,ihtimal ki bu yıl da orada olacağız.
bu arada bir enduro(enduroist.com olabilir) formuna üye olursanız enduro motor konusunda çok daha bilgi sahibi olabilirsiniz.
inşallah tanışmak dileğiyle,hoşçakalınız.

Evet bahsettiğiniz kişi sanırım bizim dr.arkadaşın kardeşi...Kendisindeydi o motor..Kardeşine bıraktı kendisi transalp aldı..Şu anda Antalyada çalışıyor...huğlu gezisinin videosunu izlemiştim,çok hoştu,,,huğlulu bir arkadaş izletti...Geçtiğiniz yerler çok güzel..Eberdin geçidinden 5-6 sene öne üç scooter ile arka taraftaki isparta sütçülere bağlı bir köyde çay içip dönmüştük...Küçük yaştan beri motosiklet hastalığım var.İlkokul 4 te başladım,ancak kendime ait ilk motorum 3-4 sene önce plakasız bir minsk ti....Geçen yıl A2 aldım...dediğiniz gibi keşife bulunduğum çevreden başlayarak,daireyi genişleterek torosları gezmek lazım...Huğlu gezisi yapılırsa katılalım,tanışalım...selamlar....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR