Yuvacık Aytepe'de Tek Araç Off-Road Keşif Gezisi (29 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yunus bager Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,474

Etiketler

Ynt: Yuvacık Aytepe'de Tek Araç Off-Road Keşif Gezisi (29 Ağustos 2009)

Arabanın hakkını vermişsin Yunus Abi. Kazdağları'na da beklerim mutlaka...

sword7' Alıntı:
Arabanın hakkını vermişsin Yunus Abi. Kazdağları'na da beklerim mutlaka...
Umut ben bugün araç kulanmadım abim kullandı ama geğişen bişey yok kullanmış gibi oldum
daha biz buraları bitiremedik işanlah oralarada sıra gelir :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Bu akşamki menüde her çeşidinden içli pide vardı ;D ;D ;D

sen hangisini soruyorsun ;) ;)

İftar menüsünü tabi ki ;D ;D

Geçtiğiniz yerler çok güzelmiş, alternatif iftar olmuş sizinki ;)

Menü de sağlam, Allah kabul etsin :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Umut ben bugün araç kulanmadım abim kullandı ama geğişen bişey yok kullanmış gibi oldum
daha biz buraları bitiremedik işanlah oralarada sıra gelir :smiley:

O aracın içinde olmak bile zevk verir insana. Oraları bitirmesen de olur Yunus Abi. İnşallah bir gün güzel bir organizasyonda görüşmek nasip olur...

SDC' Alıntı:
İftar menüsünü tabi ki ;D ;D

Geçtiğiniz yerler çok güzelmiş, alternatif iftar olmuş sizinki ;)

Menü de sağlam, Allah kabul etsin :smiley:
Şifreli konuşuyorum anlamıyorsunki ;) ;)

Sağol ablacım cümlemizin inşanlah Allah kabil etsin

sword7' Alıntı:
O aracın içinde olmak bile zevk verir insana. Oraları bitirmesen de olur Yunus Abi. İnşallah bir gün güzel bir organizasyonda görüşmek nasip olur...
Bak buna garanti veririm işte ;) Abimin kullandığı defenderede adrenalın salgılanmaması mümkün değil ;D

işanlah birgün buluşuruz senin aracıda cok merak ediyorum

Teşekkürler arkadaşlar birkaç foto daha bekliyorum onlarıda paylaşabilirsem gezimiz çokdaha iyi anlaşılacak

yunus güzel atraksiyon olmuş... tabi yaaa yeni yeni yerler keşetmek lazım hep aynı yerler hep aynı yerler...

KBB'nin 10 numara projesi var ya bütün yürüyüş parkurlarını düzenliyorlar greyder geçiriyorlar çamurdan arındırıyorlar tabelalandırıyorlar çok güzel ama...bize de birkaç parkur bırakısınlar daa çamurlu kalsın. Korkarım şu ki sizin keşfettiğiniz bu rotaları onların da öğrenip greyderi geçirmeleri... ;) ;) ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler