Teşekkürler Şener aslında haklısın ama bulduğumuz yolu belki biliyorsundur ama biz ilk defa gittik bu yolu düzelteceklerini sanmıyorumalmirsen' Alıntı:yunus güzel atraksiyon olmuş... tabi yaaa yeni yeni yerler keşetmek lazım hep aynı yerler hep aynı yerler...
KBB'nin 10 numara projesi var ya bütün yürüyüş parkurlarını düzenliyorlar greyder geçiriyorlar çamurdan arındırıyorlar tabelalandırıyorlar çok güzel ama...bize de birkaç parkur bırakısınlar daa çamurlu kalsın. Korkarım şu ki sizin keşfettiğiniz bu rotaları onların da öğrenip greyderi geçirmeleri...![]()
![]()
![]()
Teşekürler Mustafa birdahakine hep beraber işanlahömrümü7ler' Alıntı:güzel ve keyifli bir gezi olmuş Yunus abi.
2fast4u' Alıntı:paylasım ıcın tesekkurler.
Teşekkürler arkadaşlarhasanfb' Alıntı:Orman içinde güzel bir gün olmuş..![]()
Yok okadar kolay değil illa geçmeyi pilanlıyoruz ama biraz kazma kükek işi var fotoğraf yanıltıcı oluyor diğer taraflar alabildiğine uçurumjeep' Alıntı:Yunus o durduğun yerlerden benim cj biraz uğraşarak geçerdi sanırım.
jeep' Alıntı:Yunus o durduğun yerlerden benim cj biraz uğraşarak geçerdi sanırım.
Yaşar hocam teşekkür ederimyasarergun' Alıntı:Yunus Bey sanırım bu sezon açılışı idi
Tebrikler
eğer pillerle ilgili sorun yaşamak istemiyorsanız son atımlık barut misali fotoğraf makinasının pillerinden alkalin bir takımı fotoğraf makinasının kabına koyun ve unutun lazım olunca can suyu yerine geçecektir.
meriçbager' Alıntı:;D ;D ;D ;D
İstediğin zaman gel bir deneyelim
;D ;D ;Djeep' Alıntı:enini boyunu verin ben burada temsili olarak yaratıp geçmeye çalışayım ;D ;D
Evet son yolculuguna uğurlarız bari orda rahat eder kurcalanmaktan kurtulur garibim ;D ;Djeep' Alıntı:bu ölçülere göre kendimizi atıp dua edecez ;D
yasarergun' Alıntı:Benim Bildiğim Göktuğ o çukuru kazdırır içine de girer ve çıkar çıkamasa da bir kepçe gelir onu çeker
Haksız mıyım Göktuğ Bey ?
![]()