Yuvacık Menekşe Yaylası Gezisi (30 Mart 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dronder Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,986

dronder

www.hayatdis.com
Yer
kocaeli/merkez
Web
www.hayatdis.com
pazar saat 10.00 outlet center bp önünde başlayan 5 araçlık 5 pilot 5 yardımcı pilot ve 1 fotoğrafçı ile gerçekleşen gezinin fotoları...

geziye katılan herkesin çok keyif aldığı sağlam bir rota oldu...

rotayı hazırlayan doğan abiye(rota detaylarını verebilir), karda yol açan ve beni çeken cevat abiye, meslektaşıma (bu arada oda beni çekti ;D eee d sınıfıyla bu kadar ama şimdilik d yakında....) ve geziyi planlayan mücahit abiye tesekkurler...

tekrar buluşmak üzere...

DSC_0007.jpg

DSC_0025.jpg

DSC_0046.jpg

DSC_0047.jpg

DSC_0048.jpg

DSC_0049.jpg

DSC_0050.jpg

DSC_0074.jpg

DSC_0087.jpg

DSC_0109.jpg

DSC_0110.jpg

DSC_0111.jpg

DSC_0125.jpg

DSC_0126.jpg

DSC_0127.jpg

DSC_0128.jpg

DSC_0129.jpg

DSC_0130.jpg

DSC_0135.jpg

DSC_0136.jpg

Etiketler

Ynt: Yuvacık Menekşe Yaylası Gezisi (30 Mart 2008)

Fotoğraflar çok güzel ve iyi eğlenmişsiniz...

Paylaşım için teşekkürler...

Off of of . Çok keyifliymiş menekşe yolu yaw.İçim gitti vallahi.Heleki pazar gününü evde tembellik yapınca dahada bir içim gitti inanın. :( Paylaşım için teşekkürler arkadaşlar.

ben Muratın gezisinde buradan bize ekmek çıkar demiştim.makbuz ve kaşeyi alıp en kısa zamanda gitmek lazım.bölge toprağı suyu kısa sürede emer aynı çamura 2 kere girilmez bu bölgede benden söylemesi

mukemmel bı gezı oldu beyaz ford ınanılmazdı dereye gırıyo gemı oluyo, kara gırıyo lokomtıf gıbı oluyodu bole bı keyıf yok yanı tam tork canavarı... tadı damagımızda kaldı..

berk' Alıntı:
mukemmel bı gezı oldu beyaz ford ınanılmazdı dereye gırıyo gemı oluyo, kara gırıyo lokomtıf gıbı oluyodu bole bı keyıf yok yanı tam tork canavarı... tadı damagımızda kaldı..
gerçekten gezi çok güzel olmuş zaten bölgenin güzelliği tartışılmaz beyaz Ford'a hayran kaldım bende bir Ford'çu olarak serbest köşede bi teklifte bulunucam bizim offroad gurularına bir güzellik yarışması yapalım detaylar serbest köşede birazdan hehe.

parodi' Alıntı:
gerçekten gezi çok güzel olmuş zaten bölgenin güzelliği tartışılmaz beyaz Ford'a hayran kaldım bende bir Ford'çu olarak serbest köşede bi teklifte bulunucam bizim offroad gurularına bir güzellik yarışması yapalım detaylar serbest köşede birazdan hehe.

o beyaz ford tam bir canavar...
berk inde dedigi gibi hersey oluyor...
guzellik yarısmasında benim adayım beyaz ford...(tabi cevat abi kabul ederse)

Çok güzel oynamışsınız sularda, çamurlarda :D

İşte budur.. Harbi geziyi siz yapmışsınız ama hani Menekşe yaylası :smiley: Benim dozer açmamış dediğim yola girmişsiniz. Ama kar çok pelte...

Cüneyt'in dediğine katılıyorum. Bir an önce gitmek lazım. Özellikle bu hafta yağışlı. Hazır parkur böyle temizken , kesin ekmek çıkar :D

Valla baktıkça bakası geliyor insanın :smiley: ..Tekrar teşekkürler..

berk çok teşekkür ederim yorumların için,sağol evet çok güzel bir gündü iyi eylendik herkese teşekkürler.evet güzellik yarışması düzenlenirse bizde aday olabiliriz yani!!! evelallah boy var pos var eee seste var daha ne olsun herkese saygılar.

evet murat parkur çok güzel en kısa zamanda tekrar gitmek lazım,sular çekilmeden.kar biraz daha erise çok iyi olacak çünkü 60 , 70 santim kar var daha tabi iki gündür üstüne yağmadıysa!!!bahçecikten girip menekşe oradan ercova oradan inönü üzerinden tepecik veyahut kaya üstü yaylasıve yuvacık süper gezi olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR