Ynt: Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz
Çok değerli ve sevgili Gezenbilir dostlarım, bu harika organizasyona katılarak, bana muhteşem bir moral gecesi yaşattığınız için hepinize binlerce teşekkürler ediyorum ve bu güzel organizasyonu haızrlayarak hepimizi bir araya getiren Alp ve Ferdane'ye sizlerin huzurunda bir kere daha teşekkürler ediyorum, iyi ki varsınız
Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için ayrıca çok çok teşekkürler ediyorum
İnanın şuan da kendimi o kadar iyi hissediyorum ki, sanki kaburgam ile yaptığım ''1 ayda iyileşeceksin'' anlaşması gerçekleşek gibi geliyor bana ;D Gezenbilir dostları benim için sihirli bir değnek gibi
Zerrincim ,senin özverilerin ve desteklerin yanında bunun lafı bile olmaz;iyileş sonra ''Zerrin Hanım iyileşti ''başlığı ile etkinlik düzenleyelim......Ben başta sen olmak üzere Alp Beye(güzel bir ekip çalışma arkadaşı olduğu için,nezaketi ve kibarlığı için) , gelen arkadaşlara,Boyacızade Konağında bize yardımcı olan Alaaddin Beye teşekkür ederim...
Zerrin Hanım, öncelikle tekrar tekar çok geçmiş olsun. Merak etme en geç 1 ay içerisinde "ööööf yeter be, kalkın offroad, mangal, kamp, trecking vs." diye bağıracaksın buralardan ;D
Dün akşamki organizasyon için yorulan, uğraşan ve düzenleyen Ferdane hanım ve Alp Bey'e de çok teşekkürler. Gerçekten hepimiz çok eğlendik.
Ferdane Hanım resimler içinde çok çok teşekkürler, ellerinize sağlık. Eeee devamı nerede bunların ;D
Not: Ferdane Hanım, Ankara "dalanbilir" ekibine katılacak müstakbel dalgıç adaylarını da görmek çok sevindiriciydi, hadi hayırlısı diyelim ;D
Bu muhteşem geceyi hazırlayan ferdane hanım ve alp beye öncelikle çok teşekkürler.
Zerrin hanımı çok iyi gördüm maşallah. Dün geceden sonra hızlı bir şekilde iyileşip en kısa zamanda aramızda olacağına eminim.
Tatlı sohbetlerle zaman su gibi akıp geçti. Çorba faslına katılamadımız için üzgünüz. Gidenlere tekrar afiyet olsun.
Gezenbilir ankara ekibi olarak bu birlikteliğimizin daim olması ve zerrin hanıma geçmiş olsun dileklerimle katılan herkese tekrar teşekkür ediyorum.
Ferdane hanım fotoğraflar çok güzel ellerinize sağlık. Bendeki fotolarıda bir an önce yükleyeceğim.
Tekrar görüşmek üzere hoşçakalın...