Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alfonse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,754
Ynt: Zerrin Hanım İyileşiyor. O'nu 02.10.09 Cuma Günü Yemeğe Çıkarıyoruz

Alp

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim kardeşim. Her işte bir hayır vardır deyip bekleyelim bakalım hayrı.

Bu çamurlar iyice bastırmdan hafif tertip bir organizasyon olsa da stres atsak diyom :

Etiketler

Zerrin iyi haberlerini almak çok sevindirici. Tekrar geçmiş olsun

Ben yazmıyorum bu konuya, çünkü çok kıskandım sizi.
Zerrincim tekrar geçmiş olsun. Hep sağlıklı ol, gülücüklerin eksik olmasın yüzünden.

Son bir değişiklikle bende gitmiyorum ;burası için Istanbul etkinliğindeki pansiyonuda iptal ettim ...

Zerrin çok iyi görünüyorsun.
Alp sana hiç dikkatli bakmamışım.
Baya yakışıklı çocuksun. Organizasyon süper olmuş tebrikler.

Arkadaşlar ,güzel dilek ve düşünceleriniz için teşekkür ederim,zamanım az olduğu için isimleri tek tek yazamadım.

Resimlere devam.....

Gecenin neşeli ortamından kareler...

yani öyle bir yazmışsınki ;D sanki hesabı sen ödemişsin ... ;D geçmiş olsun demekle geçseydi gerçekten derdim ... haa üzüldümmü üzüldüm tabi böyle birşey yaşaması kötü olmuş , inşallah birdaha bu tarz can sıkan kazalar yaşanmaz ... bunuda yazmayacaktım aslında , benim dememle olmuyor ;D senden korktuğum için yazdım ...
öyle bir delikanlı centilmen varsa benide tanıştırın ;D ... toptan yemeğe götürecem onu geçelim kolay iş , birde biletlerinizi alacam buraya geleceksiniz ;D siz otobüs biletinide beğenmezsiniz şimdi , uçak bileti yollayayım en iyisi ...

haa unutmadan hiç güzel eğlenememişsiniz ;D özelden ilettiler bana sadece alp eğlendi yedi içti güldü diye ;D
hani dansöz ? hani çiğköfte ? hani rakı ? hani davul zurna ? ;D , gerçi zevkler tartışılmaz ama bulunduğunuz ortam bana göre değil , gelin sizi reinaya götüreyim ordan çıkalım çok güzel biryer biliyorum haftada bir urfa sıra gecesi yapılıyor ... HESAP BENDEN ... daha büyük delikanlılık yapmam için gerçekten deli olmam şart , bir paket sigara olmuş 5 lira ...

Vedat75 in belki 30 kez sandalyeden yer vermek için kalkıp oturmaktan bıkmış hali...

Yemeğimizde müzikte vardı ...(sıra gecesinin yerini tutmadığını aslen Urfalı olarak diyebilirim ...)

ferdane gül' Alıntı:
Yemeğimizde müzikte vardı ...(sıra gecesinin yerini tutmadığını aslen Urfalı olarak diyebilirim ...)
ben diyorum abla ;D buyrun alp abinin arabaya doluşup gelin ... ( şimdi yakıtıda bana yükler ;D ) sıra gecesi yapalım burda ... orjinal urfa ev yapımı acılı şalgam ve yanında çiğköfte ısmarlayayım ... sonra 2 şer içli köfte , sonrasındada kuzu şiş ve kebaplara geçeriz ;D ... alp abi bunları bu saatte okusun , arayıp sövmezse bende mirkan değilim ;D

Masayı tek başına kapatanlar ....

Gören gözlerine,çeken ellerine sağlık Ferdaneciiiimmmmmuck)

şekerşey0606' Alıntı:
Gören gözlerine,çeken ellerine sağlık Ferdaneciiiimmmmmuck)
Rica ederim ne demek Işılcığım,o ortamda olunca güzellikleri çekmek ve paylaşmak istedim....

Arkadaşlar biraz geç oldu ama gerçekten acaip bir yoğunluk var hayatımda anlamadım gitti
Geceyi düzenleyen Alp Bey ve Ferdane Hanım a teşekkürler. Uzun zamandır eğlenmediğim kadar eğlendim. Resimlerde çok güzel ellerinize sağlık.
Zerrincim de hergeçen gün daha iyiye gidiyor. Kıkırdağı ile anlaşma yaptı iyileşmesine 2 hafta kaldı
Ankara Grubu Kamp Offroad etkinliklerini dört gözle bekliyoruz. Zerrinsiz olmaz