zj de acayip bir arıza

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ersel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 42
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,317
Ynt: zj de acayip bir arıza

CRAVE' Alıntı:
gaziantep grubumuzda 9 tane zj oldu birinde 4 inc Skyjacker kit vardı geri kalan aracların tamamı onun uzerinden ölçüler alınarak yukseltildi tabiki ön saft uzadı ıstavroz takıldı kollar ve amartisor baglantıları uzatıldı teker ara ve camurluk orta ölçülerine getirildi

siz sadece aracı yerden yükseltiyorsunuz aparatlarla...artikülasyon da herhangi bir kazanımınız olmuyor...ben şahsen orjinal kitten şaşmam...şu an iyi fiyata kitler var türkiyede 1 yıl önce falan pahalıydı...

Etiketler

Denge kol burcu - ön istinat burcu boşalmıştır.değiştir sorun kalmaz bende de aynı sorun vardı değiştirdim geçti..saygılar

Genel olarak fikrim şu ki; Şayet bir cherokee alıyorsanız ve sizden önceki sahibinin son bir yıl içinde bunu yaptırdığından kesinlikle emin değilseniz, aracınızın tüm ön takımını 0 dan yapmak en kesin ve sağlıklı çözüm olacaktır. 18.000.-TL ye ve ilk sahibinden (yakın bir arkadaşım) aldığım ZJ me son 6 ayda 16.000.- TL civarında masraf yaptım.. Küçük gibi grünen sorunlar daha sonra çok daha büyüklerine yol açtığından en ufak bir aksaklık yada sesin üzerine gidip, kaynağını bulup sorunu kökünden halletmek gerekiyor diye düşünüyorum ben.

nilavarna' Alıntı:
Genel olarak fikrim şu ki; Şayet bir cherokee alıyorsanız ve sizden önceki sahibinin son bir yıl içinde bunu yaptırdığından kesinlikle emin değilseniz, aracınızın tüm ön takımını 0 dan yapmak en kesin ve sağlıklı çözüm olacaktır. 18.000.-TL ye ve ilk sahibinden (yakın bir arkadaşım) aldığım ZJ me son 6 ayda 16.000.- TL civarında masraf yaptım.. Küçük gibi grünen sorunlar daha sonra çok daha büyüklerine yol açtığından en ufak bir aksaklık yada sesin üzerine gidip, kaynağını bulup sorunu kökünden halletmek gerekiyor diye düşünüyorum ben.

son bir yılda motor dahil 25000 tl (alım maliyeti hariç) gömdüm......var mı benden beteri......ama seviyorum keratayı

ah bi de kıyıp araziye soksaam

açıkçası bende arazi modifikasyonu yok.. bunun için cesaretim de yok, ustam "abi şayet öyle bir şey yaparsan başka servise git beni uğraştırma senin ses takıntın öldürür beni" diyor, ki haklıdır da sanırım :=))

nilavarna' Alıntı:
açıkçası bende arazi modifikasyonu yok.. bunun için cesaretim de yok, ustam "abi şayet öyle bir şey yaparsan başka servise git beni uğraştırma senin ses takıntın öldürür beni" diyor, ki haklıdır da sanırım :=))

ses paranoyası herkeste var ....normaldir....tedavisi yok tıbben yapılacek birşey yok bu konuda üzgünüm

ses paranoyası herkeste var ....normaldir....tedavisi yok tıbben yapılacek birşey yok bu konuda üzgünüm

Açıkçası son geldiğim noktada ben %95 sonuca ulaştım diyebilirim.. Akıl almaz bir çabam oldu ama bu konuda, tüm yürür aksamın 0 lanmasından başka, kapı içi yalıtım malzemelerini de saymazsak yaklaşık 40m. civarında bir yalıtım malzemesini akla hayale gelmeyecek yerlere uygulamak suretiyle olmazı oldurdum gibi duruyor şimdilik :=))

ersel kardeşim;
ön salıncak burçlarınız normal mi yoksa polietilen mi
eğer polietilen ise sıkıntınızın sorunu burdan dır..
malzeme yumuşak olmadığından normal hızlarda geçtiginiz bir çukurdan sonra aşırı titreşim vererek kontrolü zorlaştırıyor..
denenmiş yaşanmıştır....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR