_bhr_ kullanıcısının son içeriği

  1. B

    Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

    Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bi saate kadar burda olanlar hani . iki dakka akıllı olunsaydı keşke enerjilerimizi birleştirelim dedik kırk yılın başı bişe istedık olmadı bu enerji herseydir canlar hadi bakiiimmm bu saatte de ben baya bi enerjiğim hayırlısı .
  2. B

    Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

    Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bu arada cemi cümlemizin Berat Kandili mübarek olsun. Coklu mesaj yollamak bi dert ınsanların gerı donmesı ıkıncı dert hayatımda ılk defa kandıl mesajı attım sevdıgım sevmedıgım herkese :)) sanırım ömrümün sonuna yaklastım bu bi sinyal ellaaam. Artı...
  3. B

    Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

    Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) neden herkes offline olmuş hani nöbetçisi buranın. sonra sinirli huysuz olduk istemeden.
  4. B

    Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

    Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) evet fatih beyler ı am on duty. cok sıkıcı bı cuma gecırıom tarıhe gececek:))) artı sizede tavsıye etcem dexter izleyın her derde deva :))ok?
  5. B

    Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

    Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) murat bey dıılmı biber tursusu ikram eden sızle bı derdım yoktu neyse kavga etmıcem bünyeme bıle laf söylenmiş. ayıp oluo alırım anahtarınızı ya ama benne urasılmasın asabıyım yaa ıdare edın dedık ıı ki.
  6. B

    Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

    Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) ben benım kankamla ızleyemedım yaa kız ödlek bakamıo. ben ızlerım annem bana bişe olmuo kızların ruyasına gırıomus. bünye meselesi
  7. B

    Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

    Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) murat bey dexter dizisi benım gıbı sınema asıgı bı ınsanın donum noktası olmustur . bakıs acım degısmıstır basarılıdır. dızı olması benı raatsız etmıstı basta. artı onu tum doga severlere önermiştim. ama kızlar korkuo nedense kızları anlamak zor:)))
  8. B

    Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

    Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) hımm bize biber tursusu the otherslara ekmek kadayıfı gıbı benım favorı tatlılardan ok. sevılmeyen ınsan olmak böle bişe bagcı gercekten kasınıon annem sen. bak kötüyüm beynıme oksıjen bıle gıtmıo.
  9. B

    Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

    Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) behiçefe bey ler sizin ora neresı cekirdeksiz yıyıom ben evet uzumu küçüklüğümden beri alısamadım çekirdekli meyvelere artı fatih beyler ne demek istenildiği gibi olduysa ne ala . buraya formatlar için girdim hayattan sogudum. beni yem olarak kullanmanız...
  10. B

    Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

    Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) no command zira üzüm sevmem zaten hele çekirdekliyse.
  11. B

    Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

    Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) yüreğime su serptiniz. benim amacım üzüm yemek değil bağcıyı dövmek seffaflıktan yanayım hehe. ankara grubundaki profil oldumu yoksa haşa eksikleri varmı kulp takmak serbest.
  12. B

    Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

    Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) burdan sanırım serbestce yazabılecegım fatih bey bi karar verin isterseniz sıkıldım formata uydum yıne olmadı can kandan yaranamadım parcası bunu hakettiniz yapcak bişe yok.:)))))
  13. B

    Gezenbilir Ankara Grubu

    Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Doğum Tarihi Ve Yeri: 1982 - Memleket: Semt: İlgi Alanı: Gezi, doğal hayat, yüzme, sinema, tiyatro.
  14. B

    Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

    Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu benim bunda suçum ne bana yuksel bir şey sormuş cevapladım nerde cevaplasaydım uzaycevaplayacak daha uygun platform bulamadım. hem ben mi cevirdim platformu serbest kürsüye. nasıl tanısılırki konusmadan yada sonsuza kadar sussamıydım. beni üzerek içime...
  15. B

    Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

    Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Evet Ankarada yaşıyorum ama gezmekle alakası olmayan bir cıfırım ben. Ama üniverstede asistanlık yaptıgım dönemde bızım 2 sınıfları araziye götürmüştük ve gitmediğim ankara civarı kalmadı bizimkisi bilimseldi. Bala Kaman Beypazarı Memlük köyü adı aklıma...


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,471
Mesajlar
1,518,395
Kayıtlı Üye Sayımız
172,123
Kaydolan Son Üyemiz
hitough

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst