Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir
her daim sikayeti durmus ustanin cok yakmasi:) ama hesabi ne uzerinden yaptigini soylemedi.bende ilk arabayi aldim mil hesabini unuttum haliyle,ulan ne oldu dedim.gaz bitti ,sonrada uyandimki mil i km diye dusunmusum:P .
selamlar bu hafta sonu ankara-kizilcihamam arasinda bir kisa uzun yol denemem oldu ve benzinle gitmeye karar verdim.benzini fulledim ve 105 km sonra birdaha benzin aldim ,sonucta benzinle 104 km --3870 tl- 60 tl lik benzin aldim asagi yukari 565 kurus...
zj ye binen baska arabaya binemez:) bende ikinci araba olarak passat high line var ama "1993 zj i4.0 dan baska arabaya binemiyorum".sozun kisasi bu arabanin ayri bir buyusu var...
bu arada senin arabanin plakada cok cafcafli ha "efe"
kardes senin arabada hangi marka cd monitorlu cd calar var?bende takacagim ama bulamadim uyan markayi?
Arkadaslar benim acmis oldugum bu konuya 499 kez girilmis ama sadece 52 mesaj var,sizlerde katkida bulunuki bu yapilan yardimlasma ise yarasin.
Ynt: Lastik Ebat ve Ölçüleri (Mutlaka Okuyun)
MURAT USTA SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN ;D
Arkadaslar pazartesi murat usta herkezi tanismaya davet ederse gideriz degilmi.Murat ustam tanisma davetinde yemek ve cayda var degilmi?ha birde chek up yaparsin degilmi tum araclara "UCRETSIZ" bak ozaman...