1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enrico1357 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,179
Ynt: 1994 4.0 16 - ZJ Yakıt Tüketimi Nedir

bu arada senin arabanin plakada cok cafcafli ha "efe"
kardes senin arabada hangi marka cd monitorlu cd calar var?bende takacagim ama bulamadim uyan markayi?

Etiketler

uyan marka yok malesef ... bende duble din takılı bunun için konsol kesildi ...
plakam efe değil hocam ;D silinmiş o , fpe 16 plakam ...

bu 27kr.yi sadece ben yakmıyorum , bunun gibi bir çok değer yakalayan abilerimde var ! buyrun gelin alibeyköye size ıspatlayalım ...
minibüsü az önce sattım onunda benzinde 48kr. yaktığınıda ispatlardım yoksa ;D
ilanım var ama deneme amaçlı koydum , gelen tekliflere bakıyorum ... üstünde sıfır şanzıman sıfır lastik ve yenilenmiş bir motoru olan aracı asla satmam ;D üstelik bu kadar az yakıyorken ...

ben olsam bende satmam ;) gule gule kullan ,allah kaza bela vermesin.inanirim okadar yaktigina.saygilar.

enrico1357' Alıntı:
ben olsam bende satmam ;) gule gule kullan ,allah kaza bela vermesin.inanirim okadar yaktigina.saygilar.

teşekkür ederim hocam ... yaşım 23 bu arada ... benzinde ölçün bakalım bende ölçer çıkan değeri yazarım , bence lpg sistemi ve agresif kullanımınızdan fazla yakıyorsunuz ... saygılar bizden ...

aslina bakarsan cok yakmiyor :smiley: 420 kurus bazan 350 kurus ama binek araba tarzi kullaniyorum ve basiyorum:smiley:

enrico1357' Alıntı:
aslina bakarsan cok yakmiyor :smiley: 420 kurus bazan 350 kurus ama binek araba tarzi kullaniyorum ve basiyorum:smiley:
hyundai forumunda aktif kullanıcıyım , orada 1.4 eranın 50kr yaktığını iddia eden var :smiley: bizim arabaların yakıtını duyunca inanmıyor ve gülüyorlar ... hayatında 1.6dan büyük motor arabaya binmemiş adamlar bla bla bla konuşuyor ;D

Ya mirkan senin yazdıklarını okuyunca insanın zj alası geliyor.

Ancak forumun diğer sayfalarında okuyorum ki adam zj'den hilux'a geçmiş ve "gc'den sonra toyotanın sorunsuzluğu ilaç gibi geldi" yazıyor. Demek ki bıkmış zj'nin masrafından. Yine başka bir sayfada zj alan bir arkadaş için "artık yıllık 5 ila 10 milyar arabaya masraf için ayır kenara" yazıyor.

Yine zj alan arkadaş zj'ye bindikten sonra "daha önce hiç arabaya binmemişim, uçak gibi" yazabiliyor.

İnsanın kafası karışıyor ne alsam diye. ???

Vallaha yine güldüm kendi kendime.Bu ZJ sahibi olmanın bir faydası da insanın birden gülecek çok şeyi oluyor.Mesela Yıllık kenara 5-10 bin TL koy diyen arkadaş kimse bir tanımak isterdim gerçekten.Bir dostumda bana bunun ilk marşa basışında 20 tl benzin yaktığını anlatmıştı.Aynı o güne döndüm. ARKADAŞLAR İTİRAF EDELİM ZJ SAHİPLERİ OLARAK ARTIK İNANMIYORLAR..BEN İTİRAF EDİYORUM .Benim ZJ KM de 2-3 tl yakıyor.Yıllıkta 25000 tl masrafı var.Heee ayrıca biz JET UÇAKLARI için olan benzinden kullanıyoruz ama F-16 olmaz F-117 Hayalet uçaklar için olanından yoksa enjektörleri tıkarsınız.Enjektör tamiride sadece NASA da bir usta tarafından yapılıyor.Adı neydi JONATHAN usta galiba.Masrafıda 10000 euroydu ama e-bay den çıkma MEKİK ENJEKTÖRÜ ALIRSINIZ yarı fiyatına. ;D ;D :D :eek:

;D ;D ;D

"uçak gibi" yi olumlu görüş olarak yazmıştım. Arkadaş konforunun uçak gibi olduğunu ve yolu hissetmediğini yazmıştı. O bakımdan.

Evet evet misal ben yılda 30 binlira falan harcıyorum arabaya . Her yıl motor , şanzıman , transfer kutusu , difransiyeller , koltukları sıfır sandık olanlarla değiştiriyorum . Birde komple kaporta boya yaptırıyorum . Her yıl ! . Gerçi 30 bini yine bulmuyor mu ne ? ;D

Yaaaw siz nee diyosunuz arkadaşlar bu ne biçim masraf etmek 2 yılda bir daire parası satın bu arabaları bakın pajero hiç masrafı varmı ASLANIM benim beee uçak gibi değil belki ama helikopter gibi olur nasa falan da anlamaz benim araçtan bu gelecekten düşmüş boluya herhalde dediler

ayıp yaa bütün büyüyü bozdunuz ... bu biz zj kullanıcılarının en büyük sırrıydı :( ...
şimdi kimseye zj aldırıp , yalan tarikatımıza üye edemeyececğiz ...
sizin bu gerçek masrafları ve yakıtı söylemeniz büyük ayıp ;D

Daha yakıtı söyleyen yok bide onu duyarsak forumu terk ederiz gibi benim 4 silindir 2.6 400krş yakarken V8 veya I6 350krş yakıyor diyenler bi gelsin hele kardeş :smiley:

demir59' Alıntı:
Ya mirkan senin yazdıklarını okuyunca insanın zj alası geliyor.

Ancak forumun diğer sayfalarında okuyorum ki adam zj'den hilux'a geçmiş ve "gc'den sonra toyotanın sorunsuzluğu ilaç gibi geldi" yazıyor. Demek ki bıkmış zj'nin masrafından. Yine başka bir sayfada zj alan bir arkadaş için "artık yıllık 5 ila 10 milyar arabaya masraf için ayır kenara" yazıyor.

Yine zj alan arkadaş zj'ye bindikten sonra "daha önce hiç arabaya binmemişim, uçak gibi" yazabiliyor.

İnsanın kafası karışıyor ne alsam diye. ???

biz bu kelimeleri genelde ZJ kıskanan arkadaşlardan duyarız bunlara kulak asmayız onların araçları ile ZJ ler zaten aynı kategoride olmadığından ciddiye almayız fakat anladığım kadarı ile bu arkadaş gitmiş en haşat ZJ yi bulmuş inşallah olmazda eğer Toyotanın haşatına denk gelirse masrafı ozaman görür,ankarada bir arkadaşım 2001 yılında 8000 TL ye 1987 model Land cruzer aldı fakat kısa bir süre sonra motor yaptırması icap etti 2 ay japonyadan parça beklemek kaydıyla 6500TL masraf etti böyle bir harcamayı ZJ ye hiçbir zaman yapamazsınız çünkü ZJ nin parça fiyatı Toyotanın yarısından bile azdır .konfor için zannederim bir şey söylemeye gerek yoktur.. benim size tavsiyem temiz olmak kaydıyla bir ZJ alın derim çok keyif alırsınız yalnız bir kötü tarafı var onuda söyleyeyim , bir daha başka arazi aracına binemezsiniz... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,966
Kayıtlı Üye Sayımız
166,722
Kaydolan Son Üyemiz
maestrobd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR