Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?
fatmagülün suçu ne gibi diziler olduğu sürece insanlar korkularını biraz zor yenerler :)
Çünkü bilinç altında köy insanını kötü gösterme çabası yatmaktadır.
Bunu aynı şekilde hanımın çiftliği gibi dizilerde de görebiliyoruz.
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Pınarbaşı - Rasathane - Gökdere Kanyon Doğa Yürüyüşü (23 Ocak 2011)
Çok güzel bir etkinlik olmuş.Sonunda istanbuldan doğa yürüyüşü için izmire geleceğiz artık :)
Ynt: Gezenbilir İzmir; Pınarbaşı Meydan - Rasathane - Kurutepe Doğa Yürüyüşü (07 Kasım 2010)
Güzel bir program olmuş.Resimlerde sulu yerler göremedim.Su sıkıntısı çektiniz mi ?
Ynt: Ballıkayalarda Doğa Yürüyüşüne Ne Dersiniz ?
güzel olur yeni arkadaşlarda bu vesile ile doğa ile daha iç içe olmuş olurlar ve benim gibi tırmanış yapmamış (profesyonelce) biri için böyle bir eğitim çok güzel olur.istanbula gelince organize için bir çalışma yapalım.
Ynt: Ballıkayalarda Doğa Yürüyüşüne Ne Dersiniz ?
doğalgaz boru hattından ana yola çıkmıştık biz.Yani geri dönmedik.Yanımızda orta yaşlı biri olunca haliyle biraz zorlandı.O yüzden geri dönmeyip ana yoldan geri geldik girişe.Ama gidilebilir bir yer.
Ynt: 16 Yaşında İki Sırtçantalı Gezginin Soruları?
Sağ salim dönmenize sevindik ve burada merak eden büyüklerinize haber verdiğiniz ve öğütlerini dinlediğiniz için sizlere teşekkür ederim.
Resimleride en kısa zamanda bekliyoruz inşaallah.
Derslerinizde başarılar dilerim.
Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Doğa Yürüyüşü (10 Ekim 2010)
bende geçen pazar büyük bentin oraya balık tutmaya gittim.Beşiktaşta doğup büyümüş olmama,sarıyere onlarca kez gitmeme rağmen böyle bir güzelliği kaçırdığım için kendime kızıyorum.
Yanımızdaki grup çuvallarla mantar ve...