Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)
Gunaydin arkadaslar, dun Aksam eve donerken yolun ortasinda bir kutle var, bu ne acaba derken isikta yanina duruyoruz ; hummer h1 kisa bir sohbet sonrasi bize otelin yerini sordu tarif ettik...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)
Merhaba arkadaslar, dun listeye plaka bildirmiştim. Arkadasım emrah Karsan size bilgi vermiş olabilir; dun ogleden sonra aracımın sanzumanını indirdik tribun tamiri için ankaraya yolladık...
Ynt: Su Araca Ne Dersiniz? Range Rover 1997
Arkadaslar su araşla ilgili oyrumlarınızı alabilirmiyim. Land rover başlıgında konuyu actım ancak land cilar sanırım renge sevmiyor. Sizin goruslerinizi alabilirmiyim?
Ynt: Cherokee ler için özel üretim LPG tankları
LPG ci arkadasımla konustum bu tankların ortası da bosmus; yani daha fazla gaz alıyormus. Tank rakam olarak 180 200 lira gibiymiş baglantıları filan 250 300 arasını bulur deniyor ancak agırlık ve sekil itibariyle sabitlemesi biraz gucmus ve de...
Ynt: Vergi Farklılıkları
Ben olayı yanlıs anladım sanırım; vergi kasko degerinin %5inden fazlaysa bi alt dilimden odenir deniyor. Peki aracın kasko degeri 75000 lira aracın vergisi 6000 kusur; bu olay bi alt kademede 4500 kusure mi inecek yoksa %5 i 3750 nin altına inene kadarmı devam edecek?
Degerli forum uyerleri, asagıdaki linkini verdiğim araç tanıdık bir insaat muhendisi abime ait; aracın 2. sahibi ,ilk sahibide tandık bir insan yani arac 0 km den beri temiz kullanılmıs arazi yuzu gormemiş; bildiğim kadarıyla kazası yok yada varsa bile ufak tefek bişey vardır; kullanmakta...
Ynt: Cherokee ler için özel üretim LPG tankları
İsteyen olursa bana ulassın temin etmeye ve bulundugunuz ilde montaj yaptırmaya calisırım.(tanıdıgım biri lpg sistemlerinden bir markanın Turkiye distribitoru)
Ynt: 1997 Grand Cherokee Hakkında Bir Kaç Soru
Telefonla internetten buldugum biri 800 sunroof ve ayaklarına 400 de klima kontrollerinin tamamına
fiyat verdi. 2 parcayi 1000 lira yaparim dedi. Sizce nasil? Bu arada dugme degistikten sonra serviste
programlanirsa alttaki ekran calisirmis...
Ynt: 1997 Grand Cherokee Hakkında Bir Kaç Soru
Eksik ifade etmişim. Alttaki bilgi ekranında normalde hiç goruntu yok. Tuslara basınca saat ve tarih yanıp sonuyor.