TARIKK kullanıcısının son içeriği

1. T

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Konuyu başından beri, kenardan sessizce takip ediyorum. Öncelikle ellerinize sağlık, bu kadar emek ve tüm bunları büyük bir hevesle yapıyor olmanız üstüne bir de bu bilgiyi burada paylaşıyor olmanız da ayrıca harika. Çocukluk hayalimi yaşıyorsunuz adeta :) Tekrar ellerinize, emeklerinize...
  2. T

Ben de Yoldan Çıkıyorum :)

Ynt: Ben de Yoldan Çıkıyorum :) Isin ilginç yanı sabah 20 bine düsmüstü fiyat, aksam üzeri 26 oldu ???
  3. T

Ynt: Ben de Yoldan Çıkıyorum :) Sahibi ile görüstüm, araba düz dizel, aynalar Doblo aynası :) Anlattığına göre araba cok temiz ama, acıkcası bana da biraz yüksek geldi.
  4. T

Ynt: Ben de Yoldan Çıkıyorum :) Ustadlar su linkteki araca bir bakabilirmisiniz ? Araba derli toplu görünüyor , yuruyen ve motor ne durumda bilemiyorum, ancak sorun olmadıgını kabul edersek ne dersiniz ? Fiyat nasıl, arac nasıl ? Yardımlarınız icin simdiden tesekkürler...
  5. T

2003 Laguna Privilage 2.0 Triptronik

Merhabalar, 2003 model, 72.000KM Laguna Privilage, 4x4 bir arac alacagımdan dolayı satılıktır. Aracın tüm bakımları yetkili servislerde yaptırılmıs olup, yetkili servislerden yapılan islemlerle ilgili dökümleri alınabilir. EBS - ABS, elektrikli sliding - tilting sunroof, deri döşeme, ön...
  6. T

Akü Seçimi?

Ynt: Akü Seçimi? Icinizde, linkteki gibi bir sistemi kullanan var mı ? http://www.ibs-tech.ch/dbs_menu_e.html
  7. T

Trafik Cezası...

Ynt: Trafik Cezası... Arkadaslar dünkü mesajım yanlıs anlasılmasın lütfen, benimkisi toplumsal bir elestiri. Ve emniyet kemeri ile ilgili olarak Murat Bey in düsüncelerini paylasıyorum. Ornegin Efe Bey in orneginde, 15 km ile seyir halinde olmanız cok farketmez, arkadan 60 la biri size vurdu...
  8. T

Ambulans'dan Çıkma Defender?

Ynt: Ambulans'dan Çıkma Defender? Valla acıkcası isin yasal tarafı cok ugrastıracaktır. Projesi, ruhsatı + maliyet de yuksek olacaktır. Ama bu sekilde alıp kullanırım, icabında kasayı biraz alcaltır, camper olarak kullanırım derseniz, neden olmasın.
  9. T

Landcılar için "Discovery Channel" ...:!

Ynt: Landcılar için "Discovery Channel" ...:! Engin Bey adresinizi PM olarak atarsanız hafta sonu kopyalarım önümüzdeki hafta elinizde olur.
  10. T

Trafik Cezası...

Ynt: Trafik Cezası... Memurla tartısma arkadasım :) Yassah dedik iste :):) Saka bir yana pek fırsat vermemek lazım. Standart dısı, ruhsata isli olmayan hersey potansiyel ceza nedeni, cam filmi, egsoz, ekstra ısıklar, tamponlar, vincler, vs vs. Emniyet kemeri konusuna gelince sahsen ben bunu...
  11. T

Landcılar için "Discovery Channel" ...:!

Ynt: Landcılar için "Discovery Channel" ...:! Arkadaslar 2 basarısız download denemesi, ve yaklasık 60 saatlik bir download macerasından ve traktör gibi sesler cıkartmaya baslayan bir bilgisayara mal olmasına ragmen 15 bölümün tamamı su anda arsivimde. Ingilizce, sayet isteyen varsa haber...
  12. T

Range Rover Classic Hakkında

Ynt: Range Rover Classic Hakkında Tesekkürler Engin Bey dedigim gibi aklımın bir kösesinde kalmıs bir bilgi ve dogru olup olmadıgını teyid etmek istedim. Anlasılan pek dogru degilmis. Eren bey konunuzu böldügüm icin özür dilerim.
  13. T

Range Rover Classic Hakkında

Ynt: Range Rover Classic Hakkında Engin Bey birsey sormak istiyorum , RRC lerin tamamı 100 inch midir ? 100 inchlerin Isvicre ve Fransa orduları icin kısa bir dönemde cok sınırlı sayıda uretildikleri gibi bir bilgi kırıntısı kalmıs aklımda ancak yanılıyor olabilirim. Hatta bu 100 inchlik RRC...
  14. T

Unimog Arıyorum

Ynt: Unimog Arıyorum Mehmet Bey, Gözünüz aydın, iyi günlerde keyifle kullanırsınız insallah.
  15. T

Discovery 3 Sizce Arazi İçin mi Yol İçin mi?

Ynt: Discovery 3 Sizce Arazi için mi Yol için mi? Yapmayın arkadaslar, Disco3 e de bu kadar yüklenmeyin. Eminim körük vb sorunlar zaman icerisinde kullanıcılardan alınan feedbackler sonucunda düzeltilecektir. Sonucta yeni modellerde bu tür arızaların olması cokta süpriz degil bence.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri