Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9
MErhaba tekrar inanın başka aracı gözüm görmez oldu.Yakıtını dert etmeycekseniz 5.9 dan başka araç önermem .Levent bey bu nasıl bir canavardır:)
Söylediğiniz tüm bakımları bu haftasonu yaptıracağım.Çünkü ay başı Bodrum a gitmemiz gerekiyor...
Tesekkur ederim bu hafta egsoz yenileyecegim.Bu arada Levent bey baslangic derken off road donanim anlaminda soylemistim.Tecrubesiz olmam aracimi tanimiyor olmam ve aracin kuvvetli olusundan dolayi siz duayenlerin onerilerine ihtiyacim...
İlginize çok teşekkürler,acele etmeden adim adim,aracimi taniyip modifiyenkismina gececegim.Umarim yanlis bir yol izlemem.Cok uzun zamandir 5.9 projelerini inceliyorum.Elimden geldigince yapili bir arac yapma niyetindeyim.Saygilar...
Dogrudur bir doktordan aldim.İci disindan daha iyi durumda gercekten diri bir arac.Yarin detayli resimleri ekleyecegim.Ekspertiz icin Jeep Garage a gittim.Sitemiz uyesi Poseidon ile birlikte.Araca max2.500 tl bakim gerekiyor.Amortisorler...
Herkese merhaba,1 seneye yakın zamandır forumun duayenlerini 5.9 için epey rahatsız ettim.Ancak bugün arayışlarım sonlandı ve o kadar içime sinen bir 5.9 sahibi oldum ki.Umarım herkes içine sinen araçlara biner.Aracı almadan önce sitemiz üyesi ;Poseidon ile görüşmüştüm,onun aracını almam kısmet...