Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ayı Saldırısı
sevgili hüseyin bey: biz daha sık rastlıyoruz.bilecik ve inegöl arasında bozüyükte ikamet ediyorum.geçen yıl 2 kez gördük bu yıl ise sadece ayak izlerini.dediğiniz gibi insana saldırmak için insan aramıyorlar ve genelde ters istikamette uzaklaşıyorlar.onlar bizim değil biz...
Ynt: Ayı Saldırısı
sürekli dolaştığımız (araç ile offroad amaçlı)bize yakın bölgemizde ayılarla karşılaştığımız oluyor.çoğunlukla uzaktan gördüğümüzde ters istikamette uzaklaşıyoruz.ayıda ters istikamette uzaklaşıyor.son yıllarda 3 ölümlü ayı saldırısı yaşandı.daha önceki yıllarda bu tip...
Ynt: Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010)
istersen oltayıda al.belki dağdan dağ alası tutarız.program işini kaptan a bıraktım .ayarlar her halde bir gezi boş geçirmez o hafta sonunu.
defendere helal olsun valla koç kafası gibi gerilip gerilip vurmuş .tampon tınmamış bile .helal sana kaptan o gün fark etmemişim.
Ynt: Satılık krom jant 16'inç , 6 bijon , aralığı 139.7 , lastiğiyle beraber
91 hılux için düşünüyorum. ama tamamen duygusal nedenler engel oluyor.265x75x16 wrangler lastik aldım daha yeni.janta para yetermi bilmiyorum...satma sebebiniz nedir.
Ynt: beyni sıfırlama
+ kutup başından ayırdığınız + kabloyu istediğiniz yere değdirebilirsiniz.hiç sorun olmaz.sizin dediğiniz sayın tr bozo akünün + ve - kupları birbirine değdirilmez. kabloları akü kutup başlarından ayırdığınızda hiç bir sorun olmaz.akü + kutup başından ayrılan kabloyu -...
tampon hala öyle duruyor.nazarlık olarak kalsın.defenderin tamponla çıkmaya çalıştığı video da varmı ? :)
gökhan hadi fazla bekletme.gelen misafirlerin çekirdek çitleyerek film izler gibi bizi izlemeleri görülmeye değerdi.fotoları vardır inşallah.
bi de 40 dk tek parça video var diyodun .videolar nerde kaldı. ??? gerçi siteye yüklemek zor olur sen en iyisi cd yap bidahaki gezide satışa sunarsın mazot parası bedavaya gelir.devir ekonomi devri...
hep toyota battı demişsin :P :P :P ben o etapları geçerken 4x4 e almaya unutmuşum ::) etapları 2 çeker geçmişim. ;D ;D baktım 2 çeker az yakıyor öyle devam ettim. ::) ::) ::)