Arama sonuçlarınız

1. endüstri

offroad araçlarında tersine modifiye

bizler gibi araçalrını modifiye edenler ; ama tersine modifie edenler: onlar için ne düşünüyoruz. onlar bizim için ne düşünür.

2. endüstri

Ayı Saldırısı

Ynt: Ayı Saldırısı sevgili hüseyin bey: biz daha sık rastlıyoruz.bilecik ve inegöl arasında bozüyükte ikamet ediyorum.geçen yıl 2 kez gördük bu yıl ise sadece ayak izlerini.dediğiniz gibi insana saldırmak için insan aramıyorlar ve genelde ters istikamette uzaklaşıyorlar.onlar bizim değil biz...
  3. endüstri

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz ...doğru yerdesiniz.

4. endüstri

Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Yavuz'un (discovery-V8) Doğum Günü Kutlu Olsun off road lı nice uzun yıllara...doğum günün kutlu olsun...
  5. endüstri

Ayı Saldırısı

Ynt: Ayı Saldırısı sürekli dolaştığımız (araç ile offroad amaçlı)bize yakın bölgemizde ayılarla karşılaştığımız oluyor.çoğunlukla uzaktan gördüğümüzde ters istikamette uzaklaşıyoruz.ayıda ters istikamette uzaklaşıyor.son yıllarda 3 ölümlü ayı saldırısı yaşandı.daha önceki yıllarda bu tip...

6. endüstri

Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010)

Ynt: Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010) istersen oltayıda al.belki dağdan dağ alası tutarız.program işini kaptan a bıraktım .ayarlar her halde bir gezi boş geçirmez o hafta sonunu.

7. endüstri

Ynt: Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010) hem bu şehri hemde bu dağları sevgili gökhan.
  8. endüstri

Ynt: Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010) çok güzel geziydi tadı damağımda kaldı...
  9. endüstri

Ynt: Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010) defendere helal olsun valla koç kafası gibi gerilip gerilip vurmuş .tampon tınmamış bile .helal sana kaptan o gün fark etmemişim.

10. endüstri

Satılık krom jant 16'inç , 6 bijon , aralığı 139.7 , lastiğiyle beraber

Ynt: Satılık krom jant 16'inç , 6 bijon , aralığı 139.7 , lastiğiyle beraber 91 hılux için düşünüyorum. ama tamamen duygusal nedenler engel oluyor.265x75x16 wrangler lastik aldım daha yeni.janta para yetermi bilmiyorum...satma sebebiniz nedir.

11. endüstri

Satılık krom jant 16'inç , 6 bijon , aralığı 139.7 , lastiğiyle beraber

Ynt: Satılık krom jant 16'inç , 6 bijon , aralığı 139.7 , lastiğiyle beraber bi işaret koyalım.toyota hılux için olurmu.
  12. endüstri

beyni sıfırlama

Ynt: beyni sıfırlama + kutup başından ayırdığınız + kabloyu istediğiniz yere değdirebilirsiniz.hiç sorun olmaz.sizin dediğiniz sayın tr bozo akünün + ve - kupları birbirine değdirilmez. kabloları akü kutup başlarından ayırdığınızda hiç bir sorun olmaz.akü + kutup başından ayrılan kabloyu -...

13. endüstri

Ynt: Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010) tampon hala öyle duruyor.nazarlık olarak kalsın.defenderin tamponla çıkmaya çalıştığı video da varmı ? :)
  14. endüstri

Kendi İcadımız Kilitli Difransiyel

Ynt: Kendi İcadımız Kilitli Difransiyel kilit sistemi hakkında bilgi varmı?
  15. endüstri

Ynt: Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010) gökhan hadi fazla bekletme.gelen misafirlerin çekirdek çitleyerek film izler gibi bizi izlemeleri görülmeye değerdi.fotoları vardır inşallah.

16. endüstri

Ynt: Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010) teşekkürler evet o bir toyota...
  17. endüstri

Toyota,cılar bu jantlar sizin için

Ynt: Toyota,cılar bu jantlar sizin için jant lar 16'' mi ? 15'' mi?
  18. endüstri

Ynt: Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010) bi de 40 dk tek parça video var diyodun .videolar nerde kaldı. ??? gerçi siteye yüklemek zor olur sen en iyisi cd yap bidahaki gezide satışa sunarsın mazot parası bedavaya gelir.devir ekonomi devri...

19. endüstri

Toyota,cılar bu jantlar sizin için

Ynt: Toyota,cılar bu jantlar sizin için hayırlı satışlar bayram bey ...bi işaret koyalım.janta ihtiyacım var ama tamamen duygusal..
  20. endüstri

Ynt: Eskişehir, Ellam Yaylası Faaliyeti (04 Nisan 2010) hep toyota battı demişsin :P :P :P ben o etapları geçerken 4x4 e almaya unutmuşum ::) etapları 2 çeker geçmişim. ;D ;D baktım 2 çeker az yakıyor öyle devam ettim. ::) ::) ::)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri