Arama sonuçlarınız

1. suatlevent

Orjinal 16'' Land Cruiser Jantı Arıyorum

Ynt: Orjinal 16'' Land Cruiser Jantı Arıyorum Biz getirtebiliyoruz sıfır orj. 16'' LC jantlarını ;) Takımı göbek kapakları hariç 1300TL gibi bir rakama tekabül ediyor.Kapaklar ile birlikte 1600-1700TL gibi bir rakamı buluyor ;) 0212 3462865 yada 0536 2085369 nolu numaralardan bize...

2. suatlevent

Tem Servis (Japon 4x4 Mekanik Servis) - Maslak, İstanbul

Japon grubu ve 4x4 araçlar için tecrübeli personel ile mekanik bakım,onarım,modifikasyon ve restorasyon gibi faaliyetlerle ilgileniyoruz.Toyota ve 4x4 duayeni Vecih Usta ve tarafından yetiştirilmiş kalifiye elemanları ile aracınızın ve sizin güvenliğinden biz sorumluyuz. Adres: Atatürk Oto...
  3. suatlevent

Toyota Land Cruiser VX 80 Ön Aks Keçesi

Ynt: Toyota Land Cruiser VX 80 Ön Aks Keçesi Bu keçe takımı gerçekten orjinal alınması gerekn birşey,takımın fiyatı çok pahalı ama yarım takım olarakda alınabiliyor hem iki taraf için ayrı ayrı almak mümkün oluyor hemde fiyatı daha uygun.Keçe takımının ve yarım takımın resimleri ve fiyatı...

4. suatlevent

WX 100 mü Prado mu ?..

Ynt: WX 100 mü Prado mu ?.. LC serileri içinde pradolar herzaman light duty larak üretilmiştirler.Yani arazi kullanımlarında geek difransiyelleri gerek diğer mekanik donanımları LC serileri arasında nazaran daha zayıftır ancak unutulmamalı ki yinede o bir LC.GRJ120 model kodlu Tr'de şu an hala...
  5. suatlevent

Toyota Land Cruiser 100 VX Hakkında ?..

Ynt: Toyota Land Cruiser 100 VX Hakkında ?.. İlanda gördüğünüz araç 100 VX değil BJ60'dır.Dizel olması,kaportanın temiz ve çürüksüz olması,yürüyen aksam ve mekaniğinin sağlam olması fiyatını belirleyen unsrular.İlandaki aracın yazılı olan rakamı edip etmeyeceğini ancak yapılacak kontroller...

6. suatlevent

Land Cruiser Broşürleri

Land Cruiser Broşürleri [GÜNCELLENDİ] Selamlar Gezenbilir ahalisi; Söz verdiğimiz gibi sitemizde Land Cruiser Broşürleri bölümünde 2F Motor Onarım Kataloğu - FJ40 Elektrik Sistemi Diyagramı - OBD Arıza Kodu ile Arıza Tanımlama Programı eklenmiştir. :o Hakkımızda bölümünüde yenileyerek bizle...

7. suatlevent

Toyota Hilux 22R Motor Hakkında Bilgi?

Ynt: Toyota Hilux 22R Motor Hakkında Bilgi? Eğer aracın model kodu YN106 ise 4Y motorlu olması gerekiyor,araç 22R motorlu ise model kodu RN106'dır.22R motorun LPG ile 18-20 kuruş yakması çok zor 25-30 kuruş normal bir rakamdır bu motor için.Ayrıca parça için forkliftçi gezmenize gerek yok...
  8. suatlevent

Yeni Toyotam

Ynt: Yeni Toyotam Heytem abi haklısın araç ziya bey'in aracının aynısı ;) 4 ileri düz vites bu araçlar,aslında 5 ileri düz şanzıman takmak için bir engeli yok ama maliyet biraz fazla oluyor :-\ Araç TEDAŞ vs. için özel üretim değil aslında Ortadoğu spec bir araç,Ortadoğuda yol şartları zorlu...
  9. suatlevent

Land Cruiser Broşürleri

Ynt: Land Cruiser Broşürleri Teşekkür ederiz; Yakında **40 serisinin elektirk diyagramı ve Toyota araçlar için arıza kodu programını ekleyeceğiz,bu program sayesinde basit bir şekilde aracınızın verdiği arıza kodu ile arızanın nereden kaynaklandığını tespit edebileceksiniz 8) Fotoğraf...

10. suatlevent

Toyota LC 70 Türkiye'ye Özel İstek Üzerine Getirilebiliyormu?

Ynt: Toyota LC 70 Türkiye'ye Özel İstek Üzerine Getirilebiliyormu? Selamlar; 2009-2010 LC70 serisi şu an için sadece Avusturalya için üretilmekte VDJ7x serisinin motoru Türkiyede satılan LC V8 modelinin aynısı fakat pompa,depo gibi spec değişikliklerine sahip,ancak araç sadece sağdan...

11. suatlevent

4 Runner Tadilatı Hakkında Yardım

Ynt: 4 Runner Tadilatı Hakkında Yardım Aracın şasi numarsını verebilirseniz ben size orjinalde ne var ne yok yazabilirim ;) Amerikan spec KZJ 4Runner'larda airbag dahil tüm lüks donanımlar bulunuyır fakat *L seri motorlu olanında olacağını sanmıyorum.
  12. suatlevent

Land Cruiser Broşürleri

Sevgili forum ahalisi ve LC meraklıları sizin için bugünden itibaren www.temservis.com adresinde LC BJ'den LC V8'e kadar bütün Land Cruiser'ların broşürlerini yayınlamaya başladık.Ayrıca sitenin Land Cruiser bölümüne LC Timeline (üretim/zaman) çizelgesi ekledik.Sitemizde LC hakkında daha çok...

13. suatlevent

97 LC Vx-r Limited Edition Almayı Düşünüyorum, Yardım!..

Ynt: 97 LC Vx-r Limited Edition Almayı Düşünüyorum, Yardım!.. Bahsettiğiniz Araç Birleşik Arap Emirliği konsolosluğunun şampanya rengi olan aracımıdır?
  14. suatlevent

1987 Toyota Hilux SE Acil Orjinal Konjektör

Ynt: 1987 Toyota Hilux SE Acil Orjinal Konjektör www.temservis.com Vecih ustaya bi sorun yardimci olacaktir.
  15. suatlevent

Toyota Landcruiser Çift Akü Sistemi Hakkında

Ynt: Toyota Landcruiser Çift Akü Sistemi Hakkında Mantikli kombinasyon abi;)

16. suatlevent

Ynt: Toyota Landcruiser Çift Akü Sistemi Hakkında Aslinda karismadi,aciga kavustu heytem abi,T-max manuel kontrollu pro bi sistem,standart cift aku ise basit ama kolay kolayda yolda birakmiyacak bi yapi.Marsim basmaz dagin tepesinde kalirmiyim acaba korkusuyla yasayanlara T-max ilac ama cift...
  17. suatlevent

Ynt: Toyota Landcruiser Çift Akü Sistemi Hakkında Evet erdogan abiyi tanirim :) kapasitor yada ext. supply extrem hi-fi donanimlari icindir ancak kullandiginiz amplifikator ve ses sistemi cok kuvvetliyse yinede gereklilik bence,akulerinizin omru acisindan en azindan.Arac stop haldeyken fazla...
  18. suatlevent

Toyota Diferansiyel Kilidi Hakkında ?..

Ynt: Toyota Diferansiyel Kilidi Hakkında ?.. Tek difransiyel,kompressor,switch paneli vs.+iscilik icin takribi fiyattir.Airlock kullanan araclarin neler yapabildigini bilen bilir,tek gecerim.

19. suatlevent

Toyota Diferansiyel Kilidi Hakkında ?..

Ynt: Toyota Diferansiyel Kilidi Hakkında ?.. Yaklasik 4000-4500 TL civarinda bir maliyet soz konusu,ARB Tr distributoru Eurowinch araca uygun kiti temin ederse sadece Toyota degil hemen hemen tum 4x4'lere uygulanabilecek bir sistem.
  20. suatlevent

Ynt: Toyota Landcruiser Çift Akü Sistemi Hakkında Benim Heytem abi:-D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06