Arama sonuçlarınız

1. discovery-V8

Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Ulen sen halamı konuşuyon ya :D :D :D Toplasan 5 defa arazide gördüm 5 ide hüsran , fiş çekmekten, diferansiyeli toplamaktan, camış gibi yayılmaktan bıkmadınmı sen daha :D :D :D Fotoroman yaptık senin maceraları , yine koydurma...

2. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Sana bir özet geçeyim aynı dönemde 38 lastikli v8 motorlu defender , edelbrok 4 bare karbüratör, ve bloss lpg ile 350 el pi ci de, 600 civarıda beninde yakıyordu, gazı dibe yapıştırmazsan , yapıştırınca +2 boğaz jetler açıldığı için...
  3. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen LPG dimi bu :D

4. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Abicim yakıt bana komaz, gittiğim 300 metre ;D ;D Vx100 ün ve 80 in benzinlileri ne yakıyor haberin varmı, hele birde araziye çık oyy oy :D
  5. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Ahahahaha Koç alians a 3 saat yolu keyif içinmi tarif ettik şimdi :D :D Abicim şu bir gerçek Cihanda manyetik alan var LR la etrafında dolaşırsan durduk yerde dağılır araba, denenmiştir :D

6. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Kürşad anormal bişey yapmaya gerek yok önceki mesajı oku ben low a bile almamıştım diff i düştü diyorum adamın :D :D :D onlar bana hala aks maks uzun yol , dayanıklılık falan diyor ;D ;D 300 metrede kaput ben başka bişey...

7. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Yaw bırak Cihanı , Peşimden gelirken ben low a geçmeden dif i düştü adamın yere çekici çağırdık koç alians ;D ;D
  8. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen oraya buraya vurayım demedimki , benim kendime göre bir test parkurum var arka bahçede , neyin nereyi geçip geçemeyeceğini biliyorum, orada 10 dakikada test eder notunu veririm. geri kalan 20 dakika parkurdan çıkarma vinçleme çekme...
  9. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Oy oy oy Abicim çok uzun yazmışsın ben yaşlıyım bikerede okuyamam bunu , ;D sonuna gelirken başını unutuyorum , iyice bir akuyayım sonra cevap yazarım :)

10. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Bunu deyince aklıma Onur geldi ,arabayı almış gelmiş ilk gün bir test edelim dedim, daha yeni başlamıştık teste adam düşüp bayıldı , 1 saat falan cümle kuramadı pe pe pe ;D ;D ;D ;D

11. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Afferin, bak sende öğrenmişsin neyin en olduğunu, ne varsa eskilerde var. onlardada kalorifer yok ısıtmalı ön cam lazım ;D ;D ;D
  12. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen :D :D :D :D Müco sıyırmaya çalışıyor ateş kırmızısı felan :D :D :D :D

13. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Sen getir bana yarım saat ben bir test deyim sıkıntı varmı yokmu sonra konuşalım :D :D
  14. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen :D :D :D Ben karışmam hoca aranızda paylaşın mücoyla , beni araya sokmayın :D :D :D
  15. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen :D 35 le bişey yok ceanim , sen tak 38 i beraber kırılanları sayalım bakalım adam başı kaç para girecek :D

16. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Cihanınkimi yoksa müconunkimi çözemedim daha :D
  17. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Abicim toyotaya 35 (vx80) takan kaç adam tanıyorsun? Kaçı arazide zorlamaya cesaret edebilir? Ben sana örek vereyim 4 yıldır arabamda 35 var , %100 kilitle kayalıkta bile dibine kadar zorladım, ne kırık ne dökük. TYT forumlarına...
  18. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen LR sert demişler işte :D bizde yumuşak demedik zaten , herzaman diyoruz bu errrrkek arabası :D

19. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Onunki hepten beter pembeli membeli :D Güvercinler bile öğrenmiş ben ne diyeyim ;D ;D ;D ;D ;D
  20. discovery-V8

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen E hoca biri hanım arabası biri erkek arabası sen anla işte :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,107
Kayıtlı Üye Sayımız
167,016
Kaydolan Son Üyemiz
Gewissen

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.