13. Eğirdir Dağcılık Şenliği Dedegöl Dağı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erthem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,564

erthem

Moderatör
Yer
Ordu
ETUDOSD 13. EĞİRDİR DAĞCILIK ŞENLİĞİ DEDEGÖL DAĞI (Dedegül Zirvesi, 2998m.)

Kulübümüz tarafından bu yıl onüçüncüsü düzenlenecek olan ETUDOSD (EĞİRDİR TURİZM TANITMA ve DOĞA SPORLARI DERNEĞİ) Kulübü Dağcılık Şenliği Dedegöl Dağı Melikler Yaylasında yapılacaktır.
Ana kamp yeri 1700 m. de Melikler Yaylası olup, Yaka Köyüne 7 km, Eğirdir Merkezine 63 km mesafededir. Çam ormanı içerisinde yer alan kamp yerine ulaşım Eğirdir merkezinden (ETUDOSD Kulüp Lokali önünden) Kulübümüzce sağlanacaktır. Kamp alanında ortalama hava sıcaklığı gündüz 20–25° C, gece 05–07° C arasında olup havanın yağışlı olabileceği katılımcılarca göz önünde bulundurulmalıdır.
Şenliğimize teşriflerinizi diler saygılar sunarız.

ETUDOSD Kulübü Yönetim Kurulu

ZAMAN ÇİZELGESİ
23.05.2009 10.00 ETUDOSD Kulübünden
Kamp Alanına Hareket
11.00 Aksu Zindan Mağarası Gezisi
12.00 Kayıt
14.00 Yaka Kanyonu Geçişi
14.00 Pınargözü Mağarası Gezisi
19.00 Şenlik Yemeği
21.00 Saydam Gösteri
23.00 Sessizlik

24.05.2009 07.00 Dedegül Zirve Tırmanışı
13.00 Gözleme-Ayran İkramı
15.00 Kampın Toparlanması
16.00 Eğirdir’e Hareket

Not: Katılacak Kulüp, Dernek ve Bireysel Dağcıların, sporcu sayılarını Kulübümüz telefon, belgegeçer veya e-posta adresine en geç 20.05.2009 Çarşambe saat 23.00 a kadar bildirmeleri rica olunur.

Etiketler

Ynt: 13. Eğirdir Dağcılık Şenliği Dedegöl Dağı

bu faaliyete katılmayı düşünüyorum.

kalama, yemek, giysi v.b. konularda tavsiyelerinizi bekliyorum. ???

mrb,bazen yogunluktan böyle olabiliyor,bende soruma cevap alamadım ama özelden sorarak cevabımı aldım.umarım geziniz güzel geçmiştir ve umarım arkadaşlara gücenmemişinizdir.başka etkinliklerde mesela düzcede buluşmak üzere :smiley:
hyrrbc' Alıntı:
artık beklemiyorum. çünkü gittim geldim.

hyrrbc' Alıntı:
artık beklemiyorum. çünkü gittim geldim.

14. Etudosd Dedegöl Şenliğine gidiyor musunuz.?
İlgilenmeniz gereken link ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=54944.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR